You Are Here: Home - 1 , ΑΘΛΗΤΙΚΑ - Μπόλονι προ των πυλών

Έτοιμος να περάσει την πόρτα της εισόδου του ΠΑΟΚ είναι ο Ρουμάνος τεχνικός Λάζλο Μπόλονι. Ο έμπειρος προπονητής έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους ιθύνοντες του «Δικεφάλου του Βορρά» και μέσα στις επόμενες μέρες θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, ώστε να πέσουν και οι υπογραφές. Ο 58χρονος τεχνικός θα υπογράψει συμβόλαιο που θ’ αγγίζει τα 500.000 ευρώ ετησίως, ποσό που θα φτάσει σ’ αυτό το ύψος εφόσον επιτευχθούν και οι στόχοι που έχουν ορισθεί.

Τη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Μπόλονι επιβεβαίωσε κι ένα ακόμα δημοσίευμα από το εξωτερικό, που αναφέρει ότι οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία στο Παρίσι, μετά από συζητήσεις επτά ωρών! Συγκεκριμένα η ουγγρική ιστοσελίδα «nemzeitisport.hu» ανέφερε πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης τα έχει βρει με τον Μπόλονι για συμβόλαιο τριών ετών, ενώ η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται άμεσα από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη.

Όπως ωστόσο λένε οι πληροφορίες, ο Ρουμάνος θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας, με δυνατότητα απέκτασης για ακόμα ένα έτος. Κάτι πάντως που δεν το συνηθίζει ο Μπόλονι, που ως τώρα δεν υπέγραφε ποτέ για περισσότερο από ένα χρόνο.
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign