You Are Here: Home - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ - Συλλήψεις για εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσίων

1) Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των εξειδικευμένων δράσεών τους και των εντατικών προσπαθειών που καταβάλλουν για την καταπολέμηση της διακίνησης ψυχοτρόπων ουσιών, το μεσημέρι της 05-07-2011, στην Νέα Απολλωνία, πέτυχαν τη σύλληψη 36χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία για παράβαση του Νόμου «περί Ναρκωτικών» και του Νόμου «περί Όπλων».

Ειδικότερα, στην κατοχή του 36χρονου, ο οποίος ακινητοποιήθηκε έξω από την επιχείρηση που διατηρεί στην προαναφερθείσα περιοχή, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, ενώ στην οικία του είχε αποκρύψει:

-Τρία (3) εύχρηστα πιστόλια,
-Ένα (1) κυνηγετικό τυφέκιο,
-Οκτώ (8) γεμιστήρες,
-Πεντακόσια εξήντα δύο (562) φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων
-Διακόσια ογδόντα δύο (282) γραμ. κάνναβης

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

2) Δύο αλλοδαποί έμποροι ναρκωτικών, ηλικίας 23 και 25 ετών, συνελήφθησαν το απόγευμα της 05-07-2011, στην περιοχή των Συκεών, ύστερα από πολυήμερη επιτήρηση και αιφνιδιαστική επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμά τους, διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες είχαν αποκρύψει στον φωταγωγό του μπάνιου τέσσερα (4) δέματα και 16 σπιρτόκουτα, τα οποία περιείχαν συνολικά, 228,7 γραμ. κάνναβης.

Πέραν της ναρκωτικής ποσότητας, στην κατοχή και στην οικία των αλλοδαπών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11 κινητά τηλέφωνα, μέσω των οποίων ρύθμιζαν τις λεπτομέρειες των παράνομων συναλλαγών τους, καθώς και το χρηματικό ποσό των 165 ευρώ.

Σημειώνεται ότι λίγα λεπτά πριν τη σύλληψή τους, ο 23χρονος πούλησε σε ανήλικο ημεδαπό, σπιρτόκουτο με κάνναβη, βάρους 5,5 γραμ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του τρίτου αλλοδαπού εμπόρου ναρκωτικών.
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign