You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Συγχαρητήρια του Κ. Γκιουλέκα στον Σύνδεσμο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης

Ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ομάδα Δημιουργίας για την Θεσσαλονίκη» συγχαίρει θερμά το Σύνδεσμο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης για την ανάληψη της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών, τον Ιούλιο του 2013 από τη Θεσσαλονίκη. «Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία της μπασκετομάνας Θεσσαλονίκης, που κάνει υπερήφανους όσους αγαπούν και προάγουν τον αθλητισμό αλλά και όλους τους Θεσσαλονικείς», δήλωσε ο Κώστας Γκιουλέκας.

Το σημαντικό αυτό παγκόσμιο αθλητικό γεγονός πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη χώρα μας και αυτό οφείλεται στην πρωτοβουλία και τις άοκνες προσπάθειες των κυρίων Σπύρου Στρατή, Πάρη Πετρά και όλων των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση προβλέπεται να συμμετάσχουν περίπου 4000 καλαθοσφαιριστές απ’ όλο τον κόσμο.

Στην εκδήλωση παρουσίασης της ανάληψης της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, τον Κ. Γκιουλέκα εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χάρης Αηδονόπουλος μεταφέροντας την αμέριστη στήριξη του σε κάθε προσπάθεια προαγωγής του υγιούς αθλητισμού, όπως εκφράζεται από τους βετεράνους καλαθοσφαιριστές.
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign