You Are Here: Home - 1 , ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Χωρίς νερό αύριο Τετάρτη ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου

Ανακοινώσεις ΕΥΑΘ:

-Tην Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011 από τις 8:00 έως 14:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης αγωγών του δικτύου ύδρευσης, στην οδό Ωκεανού και στην οδό Ερυμάνθου. Για τον λόγο αυτό θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης στον Εύοσμο και συγκεκριμένα στις οδούς Ερυμάνθου – Προέκταση Παπάγου – Ιππολύτη - Ωκεανού και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν είναι απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης. Τέλος θα υπάρξουν μεμονωμένες περιπτώσεις που η αποκατάσταση της υδροδότησης θα γίνει αργότερα λόγω ιδιορρυθμίας του δικτύου ύδρευσης.

-Την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011 από τις 08:00 έως 15:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες συνδέσεων νέων αγωγών Φ110 του δικτύου ύδρευσης στην οδό Ακρίτα. Για τον λόγο αυτό θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης στον Εύοσμο και συγκεκριμένα στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Γαμβέτα - Καραολή Δημητρίου – Ακρίτα - Άρεως του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν είναι απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign