You Are Here: Home - 1 , ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Διεθνής έκθεση για Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά στις 18 Οκτώβρη

Η έκθεση «QS World Grad School Tour» απευθύνεται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται για προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών ή εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στην Ελλάδα, τη Μεγάλη Βρετανία και σε άλλους διεθνείς προορισμούς σπουδών.

Η έκθεση, που συνεχίζεται φέτος για ενδέκατη συνεχή χρονιά, θα διοργανωθεί, κατά τη διάρκεια του 2011, σε 60 πόλεις και σε 35 χώρες ανά τον κόσμο. Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Οκτωβρίου φέρνοντας μαζί της τα καλύτερα Βρετανικά και διεθνή πανεπιστήμια και οικονομικές σχολές, συμπεριλαμβανομένων των Aristotle University of Thessaloniki, University of Macedonia, American College in Thessaloniki, Netherlands Institute, King’s College, LSE, Manchester, HULT και πολλών άλλων.

Η έκθεση περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα τομέων ειδίκευσης για μεταπτυχιακά και διδακτορικά, όπως οικονομικά και μάνατζμεντ, μηχανολογία και τεχνολογία υπολογιστών, τέχνες και γραφιστική μέχρι εκπαίδευση και πολλά ακόμη.

Οι μελλοντικοί υποψήφιοι θα έχουν την δυνατότητα να αποκομίσουν χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές από τους υπεύθυνους εγγραφών και αποφοίτων κορυφαίων διεθνών πανεπιστημίων, κι έτσι θα μπορέσουν να αυξήσουν τις πιθανότητες εισαγωγής τους σε διεθνούς κύρους προγράμματα μεταπτυχιακών και διδακτορικών σπουδών.

Όλοι οι επισκέπτες της έκθεσης καθίστανται αυτομάτως υποψήφιοι για υποτροφίες και επιχορηγήσεις αξίας $1.200.000 εκ. δολαρίων, που προσφέρονται στους συμμετέχοντες της QS Grad School Tour από την ίδια την QS καθώς και από άλλα συμμετέχοντα ιδρύματα, όπως το Duisenberg School of Finance.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το http://graduateschool.topuniversities.com/world-grad-school-tour/thessaloniki/details

Πρόγραμμα:
•Από 16.00 έως 17.00 – Προ-εκθεσιακό Σεμινάριο «Κατανοώντας τη διαδικασία αίτησης εισαγωγής στο πανεπιστήμιο» με ομιλητές υπεύθυνους εγγραφών από το LSE (Αγγλία), το EDHEC (Γαλλία) και το Duisenberg School of Finance (Ολλανδία)
•17.00: Η έκθεση ανοίγει
•Από 17.30 έως 18.15 – Σεμινάριο «Εισαγωγή στην εξέταση IELTS» με ομιλητές εκπροσώπους από το Βρετανικό Συμβούλιο
•20.00: Η έκθεση κλείνει

Είσοδος ελεύθερη.
Εγγραφείτε στο topgradschool.com

Χώρος: Ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς
Email: Eleni@qs.com
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign