You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Τζιτζικώστας:«Θέλουμε τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας στη Θεσσαλονίκη το 2012»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας απέστειλε σήμερα Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου επιστολή στον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) κ. Γιώργο Βασιλακόπουλο , με την οποία του ζητάει να διεξαχθούν οι αγώνες προετοιμασίας της εθνικής ομάδας μέσα στο 2012 στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που θα διεξαχθούν για την απελευθέρωσή της.

Στην επιστολή που απέστειλε χαρακτηριστικά αναφέρει :
«Το 2012 η Θεσσαλονίκη γιορτάζει τα εκατό χρόνια από την απελευθέρωσή της. Στο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων, εκτός από τις ιστορικές εκδηλώσεις, θέλουμε να συμπεριλάβουμε και αθλητικά γεγονότα, καθώς ο αθλητισμός, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της νεότερης ιστορίας της πόλης μας και της Κεντρικής Μακεδονίας.
Στο πλαίσιο αυτό, θα ήταν πολύ σημαντικό να δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας να παρακολουθήσουν ζωντανά την Εθνική μας Ομάδα στην πορεία της για το Προολυμπιακό τουρνουά, στο οποίο και θα συμμετάσχει το προσεχές καλοκαίρι.
Για το λόγο αυτό, σας ζητώ να μεριμνήσετε και να συμπεριλάβετε στον προγραμματισμό σας για το επόμενο έτος, τη διεξαγωγή αγώνων, είτε με τη μορφή τουρνουά, είτε ως μεμονωμένα παιχνίδια προετοιμασίας στη Θεσσαλονίκη και να καταστεί η Εθνική μας ομάδα συμμέτοχος στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν για την απελευθέρωση της πόλης μας. Μιας πόλης και μιας περιοχής που ζουν και αναπνέουν για τον αθλητισμό και τροφοδοτούν διαχρονικά με παίχτες όλα τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα».
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign