You Are Here: Home - 1 , ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Και το όνομα αυτού… «Λογότυπος ΑΠΘ»

Το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί από σήμερα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης! Η δημιουργία του εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχουν αναλάβει οι Πρυτανικές Αρχές του Α.Π.Θ. για τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των πόρων του Ιδρύματος, την ανάπτυξη ίδιων εσόδων και τη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης.

Αύριο, Τρίτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00, εγκαινιάζεται το «αυτοδιαχειριζόμενο» κατάστημα χαρτικών, ηλεκτρονικών και αναλωσίμων, με την επωνυμία «Λογότυπος Α.Π.Θ.». Η καινοτομία του «Λογότυπος ΑΠΘ» αφορά και στην ηλεκτρονική (e-shop) λειτουργία του, μέσω διαδικτύου.

Στο κατάστημα «Λογότυπος Α.Π.Θ.» διατίθεται ένας μεγάλος κατάλογος προϊόντων, που περιλαμβάνει υπολογιστές, περιφερειακά υπολογιστών, αναλώσιμα και γραφική ύλη, εικόνα και ήχο, είδη τηλεφωνίας, ηλεκτρονικά είδη, είδη καθαρισμού, εργαστηριακά αναλώσιμα, καθώς και τις εκδόσεις του Α.Π.Θ.

«Μετά τη λειτουργία των κυλικείων και την ίδρυση εκδοτικού οίκου, ο “Λογότυπος Α.Π.Θ.” είναι άλλη μία εκδήλωση της πολιτικής αυτοδιαχείρισης, ανάπτυξης ιδίων εσόδων και αξιοποίησης των δικών μας δυνατοτήτων» δήλωσε ο Πρύτανης του Α.Π.Θ., Καθηγητής Γιάννης Μυλόπουλος και επισήμανε «Όλα τα έσοδα επιστρέφονται στην πανεπιστημιακή κοινότητα. Με την παράλληλη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) “Λογότυπος Α.Π.Θ.” επιδιώκεται η περαιτέρω μείωση του κόστους αγοράς χαρτικών, ηλεκτρονικών ειδών και αναλωσίμων από τα Τμήματα και τις Σχολές του Α.Π.Θ. με παράλληλη απλοποίηση και επιτάχυνση των διαδικασιών. Ταυτόχρονα, αναμένονται σημαντικά οφέλη για όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας μέσω των ειδικών προσφορών και των χαμηλών τιμών στα προσφερόμενα προϊόντα».

Το ηλεκτρονικό κατάστημα «Λογότυπος Α.Π.Θ.» ξεκινά τη λειτουργία του σήμερα, Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.logotypos.auth.gr, όπου παρουσιάζονται τα πρώτα προϊόντα με δυνατότητα ηλεκτρονικής παραγγελίας.
Το κατάστημα «Λογότυπος Α.Π.Θ.» στεγάζεται σε ανακαινισμένο χώρο, στο υπόγειο του κτιρίου Διοίκησης.
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign