You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Συνάντηση Δ. Ψωμιάδη με Μπουτάρη για τουρισμό (φωτο)

Συνάντηση του Αν. Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Δ. Ψωμιάδη με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη (16/1/2012)

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης Αριστοτέλης Θωμόπουλος επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012 τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Διονύση Ψωμιάδη, στο γραφείο του, στο πλαίσιο συνάντησης εργασίας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν στην πόλη της Θεσσαλονίκης, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον κλάδο του τουρισμού και τις δράσεις που πρέπει να υλοποιηθούν για την ανάπτυξη και την ενίσχυσή του. Παράλληλα, ο Δ. Ψωμιάδης και ο Γ. Μπουτάρης σημείωσαν τη συμπόρευσή τους στον τομέα του τουρισμού και συμφώνησαν για τη χάραξη μιας κοινής γραμμής στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος στη Θεσσαλονίκη.
«Ενωμένοι, ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η ΠΚΜ, μπορούμε να δράσουμε καλύτερα. Ο τουρισμός αποτελεί έναν από τους βασικούς άξονες της πολιτικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Αυτό είναι εμφανές και από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2012-2014, που ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Ως Διοίκηση, δίνουμε προτεραιότητα στον τουρισμό, ώστε να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης και εξωστρέφειας για την Κεντρική Μακεδονία. Η Περιφέρεια και ο Δήμος Θεσσαλονίκης κινούνται με τις δικές τους δυνάμεις, με συνεργασία, με ομόνοια, με σχέδιο, με προοπτική χωρίς καμία απολύτως στήριξη από μια διαλυμένη Πολιτεία,», τόνισε ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Διονύσης Ψωμιάδης.
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign