You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - Παρουσίαση του βιβλίου «Αμπέλι, σταφυλάκι και γλυκό κρασάκι» σε μαθητές Δημοτικού

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ΄ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 31ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
«ΑΜΠΕΛΙ ΣΤΑΦΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ ΚΡΑΣΑΚΙ»

Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012, στις 10:00 π. μ., η συγγραφέας, παιδαγωγός και βιβλιοθηκονόμος Άντα Φωτοπούλου, θα παρουσιάσει στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη των 40 Εκκλησιών, (Γ. Βιζυηνού 57) , το βιβλίο της «Αμπέλι, σταφυλάκι και γλυκό κρασάκι», στους μαθητές της Γ΄ τάξης του 31ου δημοτικού σχολείου.
Την εκδήλωση διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού, σε συνεργασία με το Τμήμα Περιφερειακών Βιβλιοθηκών του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Τρύφωνα, προστάτη των αμπελουργών.
Στο πλαίσιο της δίωρης αυτής εκδήλωσης, η Άντα Φωτοπούλου θα αφηγηθεί ιστορίες για το αμπέλι, τον τρύγο και το κρασί, θα προβάλλει σλάιντς και θα φέρει τα παιδιά σε επαφή με τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι αμπελουργοί στην δουλειά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στους υπεύθυνους της Περιφερειακής Βιβλιοθήκης των 40 Εκκλησιών Θ. Ξενάκη και Φ. Κούτρα, στο τηλεφωνικό νούμερο 2310 203443 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου Θεσσαλονίκης: www.thessaloniki.gr / Διοίκηση/ Υπηρεσίες / Πολιτιστικές Υπηρεσίες / Διεύθυνση Βιβλιοθηκών / Τμήμα Περιφερειακών Βιβλιοθηκών.
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign