You Are Here: Home - 1 , ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Συνεχίζουν τις δράσεις τους οι «ΜοτοΣυκλετιστές Εν Δράσει» -διαβάστε την προκήρυξη

Ξεκίνησαν ως κίνημα Αγανακτισμένων. Κοινό χαρακτηριστικό τους οι μοτοσυκλέτες. Είναι επίσημα 30 μέλη και συνεχώς αυξάνονται, καθώς σε κάθε κινητοποίηση συμμετέχουν ολοένα και περισσότερα άτομα. Ο λόγος για τους «ΜοτοΣυκλετιστές Εν Δράσει» που βγήκαν και πάλι στους δρόμους της Θεσσαλονίκης την Κυριακή 15 Ιανουαρίου. Σκοπός; "Να ενώσουν όλοι ΜΑΖΙ τις κόρνες και τον θόρυβο των εξατμίσεων για να ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ το ΜΕΛΛΟΝ που μας αξίζει!!!"

Το αρχικό κάλεσμα:

Όλοι μαζί ΕΙΡΗΝΙΚΑ και ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ότι και αν ψηφίζουμε, όπου κι αν ανήκουμε, για να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ την πορεία της ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΣΤΟΧΟΣ μας, να τους... τρομάξουμε. Να πιέσουμε στην εφαρμογή νέας πολιτικής, που θα μας κάνει να ΝΙΩΣΟΥΜΕ και πάλι ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ και ΣΙΓΟΥΡΙΑ. Να δημιουργηθεί και πάλι ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΕΡΓΑΣΙΑ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ για ΟΛΟΥΣ, παρέχοντας ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ από δανειστές, κερδοσκόπους, λαμόγια και τραπεζίτες.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, άνεργοι, απολυμένοι, μαθητές, φοιτητές, συνταξιούχοι, άτομα με ειδικές ανάγκες, άποροι, αυτοαπασχολούμενοι, επιστήμονες, εργάτες κ.α.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ θα ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ το ΣΤΟΧΟ μας και θα ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ.

Εκ των προτέρων απαντάμε σε όλους αυτούς που είναι ενάντια στον ΕΙΡΗΝΙΚΟ χαρακτήρα της εκδήλωσης αυτής:
NAI, ΓΙΝΕΤAI ΕΙΡΗΝΙΚΑ, γιατί ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ έχουμε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ και ΔΥΝΑΜΗ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ να το κάνουμε και τους ΘΕΛΟΥΜΕ όλους ΜΑΖΙ ΜΑΣ!"

Διαβάστε την προκήρυξη των «ΜοτοΣυκλετιστών Εν Δράσει»: 



thessnews.gr - Designed by SimplexDesign