You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Επιστολή του Δ.Ψωμιάδη για την κατάργηση των δημόσιων ΚΤΕΟ

Επιστολή στον Πρωθυπουργό Λ. Παπαδήμο, στον Υπουργό Οικονομικών Β. Βενιζέλο, στον Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Τ. Γιαννίτση και στον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μ. Βορίδη έστειλε ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Δ. Ψωμιάδης σχετικά με την κατάργηση των 60 δημοσίων ΚΤΕΟ. 

Στην επιστολή του ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Δ. Ψωμιάδης επισημαίνει ότι η απόφαση κατάργησης των 60 δημοσίων ΚΤΕΟ της χώρας, μίας δημόσιας υπηρεσίας με σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό που προσφέρει σημαντικά έσοδα στο Κράτος, αποτελεί «έναν ακόμη κρίκο στην υποτακτική τακτική της κυβέρνησης περί δήθεν διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας των Περιφερειών μέσω του Καλλικράτη». 

Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Δ. Ψωμιάδης υπογραμμίζει επίσης ότι «η κυβέρνηση όφειλε να ακολουθήσει τέτοια τιμολογιακή πολιτική ώστε να είναι ευέλικτα και ανταγωνιστικά με τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ και, κυρίως, να διευκολύνει τους πολίτες οι οποίοι έχουν υποστεί πρωτοφανείς μειώσεις στα εισοδήματά τους» και ζητά από τον Πρωθυπουργό και τους αρμόδιους Υπουργούς να παρέμβουν για την αποτροπή της συγκεκριμένης απόφασης και την ενίσχυση της λειτουργίας των δημοσίων ΚΤΕΟ.
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign