You Are Here: Home - 1 , ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Πατάτες Νευροκοπίου με 25 λεπτά και στο ΑΠΘ - δηλώστε συμμετοχή!

ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΤΑΤΑΣ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΟΥΣ ΣΕ ΤΙΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ (25 λεπτά το κιλό) 

Ο ομότιμος Καθηγητής του Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ., Χρίστος Καμενίδης, και οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του, δραστηριοποιούνται στη διάθεση της ονομαστής πατάτας του Κάτω Νευροκοπίου Δράμας και της Άνω Βροντούς Σερρών, χωρίς καμία απολύτως αμοιβή, για να είναι η τιμή καταναλωτή ακριβώς ίδια με την τιμή παραγωγού, δηλαδή, 25 λεπτά το χιλιόγραμμο ή 5 ευρώ τα 20χλγρ. σε έτοιμες συσκευασίες. 

 Η δραστηριότητα αυτή έχει τον εξής τριπλό σκοπό: 
1. Οι παραγωγοί να πουλήσουν το προϊόν τους σε υψηλότερη τιμή και να αποκτήσουν μεγαλύτερο εισόδημα για να έχουν κίνητρο να συνεχίσουν να παράγουν. 
2. Οι καταναλωτές να αγοράσουν το προϊόν σε χαμηλότερη τιμή και να ξοδέψουν μικρότερο εισόδημα, για να μπορέσουν να αγοράσουν και άλλα αγαθά που χρειάζονται. 
3. Οι φοιτητές να εφαρμόσουν στην πράξη τις επιστημονικές γνώσεις που αποκτούν κατά τις σπουδές τους. 
 Με τη στήριξη των Πρυτανικών Αρχών του Α.Π.Θ., το Σάββατο 3 Μαρτίου 2012 και ώρες 11.00 με 13.00 θα γίνει διάθεση της πατάτας σε πολίτες στον προαύλιο χώρο του κτιρίου Διοίκησης του Α.Π.Θ. και συγκεκριμένα μπροστά από τα ΕΛ.ΤΑ. 

Όποιος πολίτης επιθυμεί να προμηθευτεί πατάτες θα πρέπει να το δηλώσει μέχρι αύριο, Παρασκευή 2 Μαρτίου και ώρες 9.00 με 14.00 (ονοματεπώνυμο και ποσότητα) στο e-mail: vivika@agro.auth.gr ή kalirro@agro.auth.gr ή στα τηλέφωνα 2310 998823 και 998827 για να γίνει η παραγγελία της συνολικής ποσότητας που θα ζητηθεί. 

Να σημειωθεί ότι ύστερα από πολύ μεγάλη ανταπόκριση της πανεπιστημιακής κοινότητας και του κόσμου στο πρώτο κάλεσμα για παραγγελίες, συνολικά 50 τόνων πατάτας, που ολοκληρώθηκε σήμερα 1/3/12 και θα δοθούν αύριο, Παρασκευή 2 Μαρτίου και ώρες 12:00 με 15:00, στο ίδιο μέρος η δράση συνεχίζεται για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα για τη διάθεση 50 τόνων πατάτας, επιπλέον. 

Οι πατάτες δε θα διατίθενται εάν πρώτα δεν έχει γίνει τηλεφωνική ή ηλεκτρονική παραγγελία. Γι αυτό παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν πρώτα την τηλεφωνική παραγγελία πριν προσέλθουν στο σημείο διάθεσης.

thessnews.gr - Designed by SimplexDesign