You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Π. Ψωμιάδης: «Αναδιάρθρωση εδώ και τώρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Σχετικά με τις αποκαλύψεις και τις εξελίξεις γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Επιτέλους, μετά από είκοσι χρόνια αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι της διαπλοκής στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έστω και αν αυτό - κατά διαβολική σύμπτωση- συμβαίνει τις μέρες της ανακοίνωσης νέων σκληρών μέτρων της κυβέρνησης και της τρόικας σε βάρος του ελληνικού λαού.

Είναι μια δικαίωση για όλους εμάς που τόσα χρόνια φωνάζαμε για τις κατάφωρες αδικίες σε βάρος των ομάδων μας, αλλά με ευκολία το σύστημα μας κολλούσε την ταμπέλα μιας βολικής κόντρας Θεσσαλονίκης – Αθήνας, κάτω από την οποία κάλυπτε τις βρωμιές του.

Ελπίζω, όπως και όλος ο φίλαθλος κόσμος, τώρα πια η Δικαιοσύνη να φτάσει στα επώνυμα λαμόγια και να μην μείνει στους ανώνυμους μικροαπατεώνες που άλωσαν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το οικοδόμημα είναι σαθρό και η λύση είναι μία, όπως και για το ελληνικό κράτος: κατεδάφιση και χτίσιμο από την αρχή. Λύσεις υπάρχουν και τις έχει προτείνει σε κάθε αρμόδιο εδώ και δέκα χρόνια ο Διονύσης Ψωμιάδης, ως πρόεδρος της ΕΠΣΜ, χωρίς να πάρει απάντηση. Αναδιάρθρωση εδώ και τώρα για λόγους οικονομικούς αλλά και για την αποφυγή «μεγαλοπαραγόντων» που έχουν εισχωρήσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο καθένας για δικούς του λόγους αλλά, πάντως, όχι για το ποδόσφαιρο».
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign