You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - «Τα Σκόπια έχουν ξεπεράσει κάθε επίπεδο γελοιότητας και θρασύτητας»

Δήλωση του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου:

«Η απόφαση της Κυβέρνησης των Σκοπίων να συνεχίσει τον σφετερισμό της ιστορίας μας, των συμβόλων μας και των ηρώων μας, έχει ξεπεράσει κάθε επίπεδο γελοιότητας.

Η τοποθέτηση των αγαλμάτων του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Φιλίππου και η πληροφορία ότι οι γείτονες μας σκέπτονται να μετονομάσουν τα Σκόπια σε Αλεξάνδρεια, θα πρέπει πλέον να προβληματίσουν σοβαρά την διεθνή κοινότητα και ιδιαίτερα την Ε.Ε. και τις ΗΠΑ.

Και βεβαίως θα πρέπει να κινητοποιήσουν τον ΟΗΕ και τα όργανά του, διότι σήμερα πλέον έχουμε μια βάναυση και εξόφθαλμη καταπάτηση της «ενδιάμεσης συμφωνίας», για την οποία – αν είναι δυνατόν τέτοιο θράσος- έχουν απευθυνθεί τα Σκόπια στο Δικαστήριο της Χάγης ζητώντας την καταδίκη της Ελλάδας!..

Θα πρέπει -πλέον όλων των άλλων ενεργειών της Κυβέρνησης- στην επόμενη συνεδρίαση του το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας να λάβει σχετικό ψήφισμα και με ενέργειες παρόμοιες με αυτές που είχαν γίνει στο παρελθόν να ενημερώσει με συγκεκριμένα στοιχεία τους Ευρωβουλευτές όλων των χωρών, ενώπιον των οποίων θα έρθει σύντομα προς εξέταση το αίτημα των Σκοπίων για είσοδο τους στην οικογένεια της Ενωμένης Ευρώπης».
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign