You Are Here: Home - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - To «ρόπαλο»... στον Ψωμιάδη

Στο Μάκη Ψωμιάδη αναμένεται να περάσει τις επόμενες ώρες το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής! Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες απομένουν μόνο οι υπογραφές για την οριστικοποίηση της συμφωνίας, με τον πρόεδρο μάλιστα της προσωρινής διοίκησης των «κυανολεύκων», κ.Αρταβάνη να αναφέρει ότι: «Μόνη λύση είναι ο Ψωμιάδης».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο γιος του Μάκη Ψωμιάδη, Σταύρος, βρίεσκεται αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη και κινεί τις διαδικασίες, που αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί ως το τέλος της επόμενης βδομάδας. Ο ίδιος μάλιστα είναι που θά αναλάβει και τα ηνία του «Γηραιού». Τα νομικά επιτελεία των δύο πλευρών έχουν ετοιμάσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και απομένουν μόνο οι υπογραφές των Ρέμου και Ψωμιάδη, για μία ιστορική συμφνωνία για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Και λέμε ιστορική γιατί με αυτή την αλλαγής σελίδας στον Ηρακλή, οι «κυανόλευκοι» θ’ αποφύγουν όπως φαίνεται μία από τις πιο μελανές στιγμές της ιστορίας τους, με τον υποβιβασμό στη Football League. Με την ανακοίνωση της συμφωνίας, στη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη (27/6) θα γίνουν γνωστές και οι λεπτομέρειες, χωρίς ωστόσο να πρόκειται ν’ αλλάξει το σήμα, το όνομα ή την έδρα του, παρά μόνο το ΑΦΜ της εταιρίας. Από κύκλους της ΠΑΕ πάντως διευκρινίζεται πως δεν τίθεται θέμα συγχώνευσης με τους «Αργοναύτες».
Αυτό που σίγουρα θα γίνει, εφόσον οριστικοποιηθεί η συμφωνία, είναι μία μετακίνηση παικτών από την Καβάλα, η οποία όπως φαίνεται διαλύεται. Επιπλέον θα γίνει κι ένα «ξεσκαρτάρισμα» στο υπάρχον ρόστερ του Ηρακλή, με αξιολόγηση όλων των ποδοσφαιριστών.
Συγκεκριμένα ο Νίκος Αρταβάνης, μιλώντας σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, δήλωσε πως: «Πριν τελειώσει οτιδήποτε, δεν είναι καλό να το βγάζουμε προς τα έξω. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις δουλειές. Εμείς ψάχνουμε να βρούμε την καλύτερη λύση για τον Ηρακλή. Βασική προϋπόθεση είναι να παίζει στη Σουπερ Λιγκ ο Ηρακλής και τη νέα χρονιά. Ουσιαστικά υπάρχουν πολλές εκδοχές για να γίνει αυτό (μέσω δικαστικής οδού, προσφυγών στα ανώτατα διοικητικά όργανα, προσφυγών στο CAS), ωστόσο αν θέλετε την προσωπική μου άποψη, η μόνη διέξοδος αυτή τη στιγμή είναι μέσω του κ. Ψωμιάδη. Δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω, αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι ότι κάνουμε όλες τις ενέργειες, για το καλό της ομάδα.»

Απ’ την πλευρά του ο Μάκης Ψωμιάδης διαψεύδει τα περί εμπλοκής του στον Ηρακλή αλλά και τα περί μετονομασίας της Καβάλας. Το μόνο που όπως υποστήριξε πρόκειται να γίνει, είναι ότι: «η ομάδα θα παίζει πλέον στο γήπεδο του Μακεδονικού διότι ο δήμαρχος Καβάλας δεν θέλει την ομάδα στην πόλη. Δεν έχω συζητήσει οτιδήποτε με τον Ηρακλή. Και εγώ και ο Σταύρος Ψωμιάδης διαψεύδουμε τα δημοσιεύματα. Η Καβάλα θα συνεχίζει να αγωνίζεται με το όνομα της στη Super League».
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign