You Are Here: Home - 1 , ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Σε βιοτεχνικές ή βιομηχανικές περιοχές στέλνει τους οίκους ανοχής ο δήμος Θεσσαλονίκης

Μετεγκατάσταση σε βιοτεχνικές ή βιομηχανικές περιοχές προβλέπει, για τους οίκους ανοχής του Β' Δημοτικού Διαμερίσματος, απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Σε ό,τι αφορά τη διαδικασία μετεγκατάστασης, αυτή θα πρέπει να γίνει σε 12 μήνες, ενώ, αμέσως μετά, αν διαπιστώνεται οποιαδήποτε παρασπονδία, οι άδειες θα ανακαλούνται.

Η απόφαση του Δήμου προβλέπει ότι θα μπορούν να χορηγηθούν μέχρι 35 άδειες, ενώ αίρεται η προϋπόθεση της απόστασης 50 μέτρων μεταξύ των οίκων ανοχής, καθώς η δραστηριότητα αυτή θα χωροθετηθεί σε περιοχές μη κατοικίας.

Επιπλέον, απαγορεύεται τα οικήματα αυτά να έχουν είσοδο επάνω στο βασικό οδικό δίκτυο και προβλέπεται να βρίσκονται σε απόσταση 200 μέτρων τουλάχιστον από ναούς, λατρευτικούς χώρους όλων των θρησκειών και δογμάτων, σχολεία, νηπιαγωγεία, φροντιστήρια, παιδικούς σταθμούς, ΙΕΚ, νοσηλευτικά ιδρύματα, κέντρα νεότητας, αθλητικά κέντρα, οικοτροφεία, βιβλιοθήκες, ευαγή ιδρύματα, πλατείες και παιδικές χαρές.

aixmira.gr
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign