You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Συνάντηση Κ. Γκιουλέκα με τον Πρόεδρο του ΔΣΘ

Τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Νικόλαο Βαλεργάκη επισκέφθηκε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ο βουλευτής της Ν.Δ. Α΄ Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.

Ο κ. Βαλεργάκης ενημέρωσε τον Κ.Γκιουλέκα -ο οποίος προέρχεται από το χώρο της μαχόμενης δικηγορίας- για το θέμα της κατάργησης της ευθύνης του Επικουρικού Κεφαλαίου του κλάδου Ασφάλισης Αυτοκινήτων, για καταβολή αποζημιώσεων λόγω ηθικής βλάβης ή ψυχικής οδύνης και τις σημαντικές μειώσεις στα ποσά των αποζημιώσεων που καταβάλλονται σε περιπτώσεις οικονομικών ζημιών μέσω αυτού.

Ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας τόνισε ότι είναι απαράδεκτη η παραπάνω τροπολογία που εντάχθηκε στο νομοσχέδιο για τη «ρύθμιση θεμάτων χρηματοπιστωτικού χαρακτήρα», το οποίο κατέθεσε το υπουργείο Οικονομικών την προηγούμενη Πέμπτη στη βουλή γιατί «τινάζει» στον αέρα τις εγγυήσεις που παρείχε έως σήμερα η λειτουργία του Επικουρικού Κεφαλαίου κλάδου Ασφάλισης Αυτοκινήτων και μας γυρίζει πολλές δεκαετίες πίσω. Δεσμεύτηκε δε να ενεργήσει για τη βελτίωση της παραπάνω τροπολογίας.

Επίσης ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Θ είχε μακρά συζήτηση με τον βουλευτή για τα θέματα που απασχολούν γενικότερα τον κλάδο των δικηγόρων και ειδικότερα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δικηγόροι της Θεσσαλονίκης.
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign