You Are Here: Home - 1 , ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Σε 48ωρη απεργία και ο ΟΑΣΘ την Τετάρτη-Πέμπτη

Από τον Ο.Α.Σ.Θ. ανακοινώνεται ότι, με απόφαση του Συνδικάτου Εργαζομένων Οργανισμού Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης, η οποία μας γνωστοποιήθηκε με το αριθμ. 174/02/14.10.2011 έγγραφό τους, θα πραγματοποιηθεί:

ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 19η και 20η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011

Κατά τις ημέρες της απεργίας ο Ο.Α.Σ.Θ. θα προσπαθήσει, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να εξυπηρετήσει το επιβατικό κοινό της πόλης και θα κυκλοφορεί λεωφορεία με προσωπικό ασφαλείας. Τα δρομολόγια των γραμμών που θα εξυπηρετούνται με το προσωπικό ασφαλείας, θα εκτελούν το πρώτο δρομολόγιο από 04:25΄ και το τελευταίο 23:18΄περίπου.
Στον επισυναπτόμενο πίνακα καταγράφονται οι γραμμές που θα εξυπηρετούνται με προσωπικό ασφαλείας, ο αριθμός λεωφορείων ανά γραμμή και οι ώρες κυκλοφορίας των λεωφορείων κατά γραμμή (πρώτο – τελευταίο δρομολόγιο).
Η νυκτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο 78Ν «ΚΤΕΛ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ» θα λειτουργήσει κανονικά από τις 22:30΄ - 06:25΄.
Για την μεταφορά των Α.με.Α. θα λειτουργήσουν ένα (1) ειδικά διασκευασμένο μικρολεωφορείο το πρωί και ένα (1) το απόγευμα από τις 05:30΄ - 22:30΄.
Επίσης σας γνωρίζουμε ότι, δεν θα λειτουργήσει η λεωφορειακή γραμμή της Πολιτιστικής Νο 50.
Ο Ο.Α.Σ.Θ. ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού διότι, λόγω της 48ωρης απεργίας των εργαζομένων που συμμετέχουν στο κάλεσμα της Γ.Σ.Ε.Ε., θα παράσχει μερικώς (με προσωπικό ασφαλείας), κατά τις ημέρες της απεργίας, τις υπηρεσίες του στο επιβατικό κοινό της πόλης μας.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ Ο.Α.Σ.Θ. ΑΝΑ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19.10.2011
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign