You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Εξόρμηση καθαριότητας της αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος στο Χαρίσειο Γηροκομείο

Νέα εξόρμηση καθαριότητας, αυτή τη φορά στον αδιαμόρφωτο χώρο τεσσάρων στρεμμάτων που βρίσκεται μπροστά από το Χαρίσειο Γηροκομείο θα πραγματοποιήσει αύριο (Παρασκευή) 14 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί, η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων, σε συνεργασία με το 77ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και τους εθελοντές πρασίνου.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, που πραγματοποιείται σε μια ιδιαίτερα επιβαρυμένη περιοχή της Θεσσαλονίκης, αποτελεί νέο κρίκο στην αλυσίδα των συνεργασιών της Αντιδημαρχίας με εθελοντές που έχουν στόχο τη φροντίδα του αστικού περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής της πόλης.

Πρόσφατα με τη συμμετοχή εθελοντικών ομάδων της πόλης και συνεργείων του Δήμου Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκαν εξορμήσεις για τον καθαρισμό της ακτής του ορμίσκου Σοφούλη στο τέρμα της παραλιακής οδού Μ. Κάλλας.

Ο Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας ευχαρίστησε θερμά τους εθελοντές, τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς του 77ου Δημοτικού Σχολείου, για τη συμμετοχή τους στη νέα περιβαλλοντική δράση προσκαλώντας παράλληλα και όσους δημότες επιθυμούν να συμμετάσχουν.

«Χαίρομαι γιατί το μήνυμα περνάει όλο και περισσότερο στον κόσμο και φυσικά μας δίνει την κινητήρια δύναμη για να συνεχίσουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά. Ιδιαίτερα στην εποχή της οικονομικής κρίσης που περνάμε και η προσωπική προσφορά του καθενός είναι πολύτιμη και μάλιστα σε μια τόσο επιβαρυμένη περιοχή όπως η Τούμπα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign