You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Δ. Λαγκαδά: Με επιτυχία η χθεσινή ημερίδα ενημέρωσης επαγγελματιών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ (18/10) η ημερίδα ενημέρωσης των επαγγελματιών που διοργάνωσε ο Δήμος Λαγκαδά σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα «ΜΥΓΔΟΝΙΑ PALACE» των Λουτρών Λαγκαδά.

Τριακόσιοι και πλέον επαγγελματίες από τον Δήμο μας και την ευρύτερη περιοχή, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και ενημερώθηκαν από τους ειδικούς επιστήμονες – συνεργάτες του Ε.Ε.Θ. για τις τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν τον κλάδο τους. Σε Ασφαλιστικά Θέματα από τον κ. Ιωάννη Σωπασή , σε Φορολογικά από τον κ. Ιωάννη Δόβελο , ενώ για τα Ευρωπαϊκά Χρηματοδοτικά Προγράμματα που αφορούν τις επιχειρήσεις από τον κ. Παύλο Καζαντζίδη.

Στην σύντομη εισαγωγική του ομιλία, ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης , τόνισε το ενδιαφέρον του Δήμου και του ίδιου προσωπικά, ο οποίος παραμένει μέχρι και σήμερα μέλος του Δ.Σ του Ε.Ε.Θ. , στα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, υπενθύμισε πως για πρώτη φορά λειτουργεί στον Δήμο ειδικό γραφείο στήριξης του Επαγγελματία αλλά και του Αγρότη , ενώ έκανε ειδική αναφορά στον θεσμό του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στον οποίο μπορούν να απευθύνονται όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα καθυστερήσεων ή κακοδιοίκησης από τις Υπηρεσίες.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μιχάλης Ζορμπίδης , ο οποίος κάλεσε τους επαγγελματίες μας να επισκέπτονται ή να επικοινωνούν με τους συνεργάτες του, για όποιο ζήτημα τους απασχολεί προκειμένου να έχουν υπεύθυνη ενημέρωση και καθοδήγηση στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της επαγγελματικής τους δραστηριότητας.




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

thessnews.gr - Designed by SimplexDesign