You Are Here: Home - ΑΠΟΨΕΙΣ - O ενδέκατος μικρός… Μήτσ(ι)ος

Γράφει ο Γιώργος Φραδελάκης

Πείτε το διαστροφή, πείτε το βίτσιο ή όπως αλλιώς θέλετε αλλά φαντάζομαι πως δεν είμαι μόνο εγώ που θα ήθελα να βρεθώ έστω για λίγο στο μυαλό του διαιτητή Μήτσιου, τη στιγμή που «ετσιθελικά» πήγε να τινάξει στον αέρα ένα πολύ θεαματικό ματς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό κι Εργοτέλη. Προφανώς για εκείνον όλα βαίνουν καλώς στο -υπο οικονομικό ζυγό- κράτος μας, τα πάντα κυλούν ήρεμα και δεν υπάρχει λόγος για να μεμψιμοιρούμε και να εκφράζουμε τη δυσαρέσκειά μας για την πολιτική ζωή της χώρας, όπως έγινε με την ανάρτηση του πανό στο ΟΑΚΑ. Εμείς, οι συνεχώς ανικανοποίητοι Έλληνες…

Έτσι είναι αν έτσι θέλει να πιστεύει αυτός ο κύριος αλλά όταν τυχόν ξυπνήσει απ’ τον ύπνο του δικαίου, ας του πει κάποιος ότι ο ελληνικός λαός είναι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ και αυτό θα το εκφράζει -και μπορεί να το εκφράζει- σε οποιοδήποτε κοινωνικό, αθλητικό ή άλλο γεγονός. Αυτό θα συμβαίνει είτε το θέλει εκείνος και οι άλλοι συνάδελφοί του που τον… ζήλεψαν την ακριβώς επόμενη μέρα, είτε όχι. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και όποιος θέλει να ζει στο δικό του κόσμο, είναι απλά δικό του πρόβλημα. Τον παρακαλούμε ωστόσο να παραμείνει εκει και να μην κάνει δυσκολότερη την ήδη κακοτράχαλη ζωή μας.

Όσο για το γεγονός ότι βλέποντας πως δεν περνάει η ακατανόητη αποφασή του, έδωσε το σύνθημα για να ξαναρχίσει κανονικά το ματς, πολύ απλά κατάφερε να γελοιοποιήσει στον υπέρτατο βαθμό τον ίδιο του τον ευατό. Σ’ εκείνο το σημείο -εφόσον έχεις ήδη κάνει αυτή την γκάφα ολκής- οφείλεις και να έχεις το σθένος, πηγαίνοντας με το γράμμα του νόμου, να διακόψει το ματς μέχρι να φύγει το πανό που έθιγε τους… αγνούς πολιτικούς μας. Επομιζόμενος φυσικά και τις ανάλογες συνέπειες. Ειδάλλως το μόνο που καταφέρνεις είναι να γίνεις περίγελος, όπως κι έγινε ο 31χρονος ρέφερι.

Στα αγωνιστικά είδαμε τον καλύτερο Παναθηναϊκό της τελευταίας τριετίας να πετυχαίνει τέσσερα τέρματα επί του Εργοτέλη, έχοντας μάλιστα την ευκαιρία να τον φορτώσει με ακόμα τόσα! Κι αυτό τη στιγμή που και οι τρεις επιθετικοί του βρίσκονταν στα πιτς, με το λΛέτο να λαμβάνει για τα καλά ρόλο ηγέτη στη φετινή ομάδα. Φαίνεται μέχρι στιγμής ότι κάτι καλό μαγειρεύει ο… σεφ Φερέιρα στην Παιανία, απομένει ωστόσο να δούμε αν αυτό θα έχει και διάρκεια. Άλλωστε αυτό είναι το ζητούμενο στη μακρά κούρσα του πρωταθλήματος.

Υ.Γ: Τόσο πάθος -όπως και στο ματς της Ξάνθης- είχαμε πολύ καιρό να δούμε απ’ τους παίκτες του τριφυλλιού. Μήπως μερικοί άρχισαν να φοβούνται τη δεδομένη εκαθάριση του ρόστερ, σε περίπτωση που αναλάβει τελικά ο πρίγκηψ; Απλό ερώτημα θέτω…

ΠΗΓΗ: thinkfree.gr
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign