You Are Here: Home - 1 , ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Δείπνο απόρων από το Δήμο στα πλαίσια του Φεστιβάλ Γαστρονομίας

THESSALONIKI FOOD FESTIVAL

ΔΕΙΠΝΟ ΑΠΟΡΩΝ
Τετάρτη 16, 23 & 30 Νοεμβρίου 2011

Κάθε Τετάρτη του Νοεμβρίου και συγκεκριμένα στις 16, 23 και 30 του τρέχοντος μήνα, θα πραγματοποιείται Δείπνο Απόρων, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης, που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού. Η συγκεκριμένη δράση υλοποιείται σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη, του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Το Δείπνο Απόρων θα αποτελεί ένα επιπλέον γεύμα, προς τις ευπαθείς ομάδες της πόλης, που θα προσφερθεί σε 330 έως 350 άτομα, στις ώρες από 18:00 έως 20:00, στο Κέντρο Σίτισης (Αμύντα 11, κεντρική Θεσσαλονίκη). Χορηγός της δράσης είναι η εταιρία «Α. Καραγιαννάκης Α.Ε., Κοτόπουλα Χαλκιδικής».

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης οργανώνει καθημερινά συσσίτιο για άστεγους, άπορους, πρόσφυγες και άλλες ευπαθείς ομάδες στο Κέντρο Σίτισης, χώρος ο οποίος έχει παραχωρηθεί από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου.
Η τροφοδοσία γίνεται από ιδιωτική εταιρεία, η οποία έχει αναλάβει την προμήθεια, μέχρι τον Ιούνιο του 2012, κατόπιν τακτικού δημόσιου διαγωνισμού που διενεργήθηκε από τις υπηρεσίες του Δήμου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Δείπνο Απόρων μπορείτε να επικοινωνείτε με την κοινωνική λειτουργό της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Αλληλεγύης και Προστασίας του Πολίτη στο τηλέφωνο 2310- 509 012

Περισσότερες πληροφορίες για το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης, καθώς και για την συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις μπορείτε να βρείτε στο link http://foodfestival.thessaloniki.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2310 877912, e-mail: foodfestival@thessaloniki.gr
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign