You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Φιλοζωικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το Καταφύγιο Ζώων

Χριστουγεννιάτικο Bazaar Καταφυγίου Ζώων 9/12- ΚΥΡΙΑΚΗ 18/12

"Σας προσκαλούμε όλους στο φετινό Χριστουγεννιάτικο Bazaar μας που θα γίνει στο κέντρο της Θεσ/κης, Τσιμισκή 92, δίπλα στην WMF (Παρουσίαση) από Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου μέχρι ΚΥΡΙΑΚΗ 18 Δεκεμβρίου, απο τις 10 το πρωι μέχρι τις 9 το βράδυ,για ενίσχυση των σκοπών του Καταφυγίου, που σήμερα φιλοξενεί και περιθάλπτει 220 σκύλους και 60 γάτες, πολλά από αυτά γέρικα, τρίποδα, τυφλά, κακοποημένα.
Θα βρείτε εκεί πολλά Χριστουγεννιάτικα είδη, διακοσμητικά, κεριά, τσάντες, βιβλία,παιχνίδια, ρούχα, κοσμήματα, είδη για τα ζωάκια σας, τα πανέμορφα χειροποίητα κεραμεικά της Δέσποινας , τα υπέροχα μπρελόκ της Froghall που δημιουργήθηκαν ειδικά για μας και πολλά-πολλά άλλα χρήσιμα πράγματα!!
Επίσης τις κούπες-θερμός, τα μαγνητάκια και τα mouse pads του ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ!
Κάθε αγορά σας αντιστοιχεί σε προμήθεια τροφών και φαρμάκων, σε κάλυψη εξόδων για χειρουργεία, στειρώσεις, νοσηλείες και εξετάσεις των αδέσποτων της πόλης μας και όχι μόνο.
Το μέλλον τους είναι στα χέρια μας, ας τους δώσουμε μιά ευκαιρία για δικαίωμα στην ζωή!!
Σας περιμένουμε λοιπόν όλους παρέα με τους φίλους σας ! Κερνάμε και καφεδάκι !
Εάν έχετε κάποια αντικείμενα, βιβλία, διακοσμητικά κλπ που δεν σας χρειάζονται και είναι σε καλή κατάσταση μπορείτε να μας τα φέρετε. Εάν παράγετε ή εμπορεύεστε είδη που θα μπορούμε να διαθέσουμε ευχαρίστως θα δεχθούμε τις προσφορές σας.
Ευχαριστούμε πολύ την οικογένεια Παντελή Παπαδόπουλου, του Ομίλου ξενοδοχείων P.A.P. Corp γιά την ευγενική παραχώρηση του χώρου."


δίπλα στην WMF , Τσιμισκή 92, Thessaloníki, Greece


για περισσότερες πληροφορίες στο facebook:
https://www.facebook.com/events/207630945983563/
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign