You Are Here: Home - 1 , ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Ο Δήμος Λαγκαδά στην έκθεση του Βερολίνου "ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ" (φώτος)

Η πρώτη ημέρα παρουσίας του Δήμου Λαγκαδά στην έκθεση του Βερολίνου "ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ"

Εντυπωσιακή ήταν την Παρασκευή, στην πρεμιέρα της Διεθνούς Έκθεσης προώθησης αγροτικών προϊόντων του Βερολίνου «Πράσινη Εβδομάδα», η παρουσία του εκθεσιακού χώρου του Δήμου Λαγκαδά. Διαπαραταξιακή η παρουσία εκπροσώπων μας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Λαγκαδά κ. Ιωάννη Αναστασιάδη, τον Αντιδήμαρχο κ. Σισκούδη Στέλιο, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Καμαρούδη Σταύρο, Μαυρίδη Γρηγόρη και Σαρίκου Άννα, μαζί με τον Γεωπόνο και συνεργάτη του Δημάρχου κ. Καζηνέρη Πέτρο που οργάνωσε την αποστολή, καθώς και τις Σκρίνου Μαριάννα και Αγαθαγγελίδου Ζωή που στελέχωσαν την αντιπροσωπεία μας. Παρών επίσης μαζί με τους εκπροσώπους μας και ο πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Τσακίρης Παντελής.

Από τους πρώτους επισκέπτες στο περίπτερο του Δήμου Λαγκαδά, η Γερμανίδα Υπουργός Οικονομικών του κρατιδίου του Βερολίνου κ. Sybille Von Obernitz με το επιτελείο της, ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Γερμανία κ. Ράλλης μαζί με τον Έλληνα Πρόξενο κ. Παντελούδη, ο Δήμαρχος του αδελφοποιημένου Δήμου Steiglitz- Zehlendorf κ. Kopp, ο Τοπικός Βουλευτής κ. Christian Guiny, ο Πρόεδρος του συνδέσμου ελληνογερμανικής φιλίας και συνεργασίας κ. Μπακαλιός και άλλοι επίσημοι.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το απόγευμα της Παρασκευής (20/01) ο Δήμαρχος κ. Ι. Αναστασιάδης, είχε και κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον Γερμανό Υπουργό Εργασίας του κρατιδίου του Βερολίνου κ. Fuchtel και συζήτησε μαζί του θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.




thessnews.gr - Designed by SimplexDesign