You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Αγιασμός στο παράρτημα του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στον Εύοσμο

Σε τροχιά λειτουργίας βρίσκεται το Παράρτημα του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στον Εύοσμο που άνοιξε τις πύλες του για 35 ενήλικες μαθητές στις εγκαταστάσεις του Διαπολιτισμικού Λυκείου Ευόσμου (Οδός Πηνειού 3). Ο αγιασμός του σχολείου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 17.00 μ.μ. από το Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβα.

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου και η Αντιδημαρχία Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας διεκδίκησαν την ίδρυση του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, πετυχαίνοντας μέσα σε λίγους μήνες τη λειτουργία του καινοτόμου αυτού εκπαιδευτικού θεσμού στο Δήμο.

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας αποτελεί ένα ευέλικτο πρόγραμμα δια βίου μάθησης που δίνει τη δυνατότητα σε ενήλικες άνω των 18 ετών που εγκατέλειψαν πρόωρα την υποχρεωτική εκπαίδευση να αποκτήσουν, ως ενήλικες πλέον, απολυτήριο ισότιμο του Γυμνασίου. Η φοίτηση είναι διετής και τα μαθήματα πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 16.30 το απόγευμα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 2310 703221 (από 16.30 μ.μ. -20.30 μ.μ.).
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign