You Are Here: Home - 1 , MEDIA - Εικοσιτετράωρη απεργία στον «Αγγελιοφόρο»

Τις απολύσεις έντεκα δημοσιογράφων δρομολόγησε η εργοδοσία του Αγγελιοφόρου δυναμιτίζοντας την προσπάθεια που επί μήνες καταβάλλουν η ΕΣΗΕΜ-Θ και οι εργαζόμενοι να αναπτύξουν ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο με την επιχείρηση για να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα που αυτή επικαλείται.

Ύστερα από τρεις δικαστικές αποφάσεις οι οποίες καταδεικνύουν την καταχρηστικότητα των απολύσεων που ήδη έχουν γίνει στον Αγγελιοφόρο και υποχρεώνουν την επιχείρηση να διαβουλευτεί επί της ουσίας με την ΕΣΗΕΜ-Θ για την ανάκλησή τους, η εργοδοσία επιμένει να οδηγεί την εφημερίδα στην πλήρη απαξίωση, επιχειρώντας να μειώσει ακόμη περισσότερο το δημοσιογραφικό δυναμικό της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης κηρύσσει εικοσιτετράωρη απεργία σε όλα τα Μέσα της Εκδοτικής Βορείου Ελλάδος, από τις 10 π.μ. της Πέμπτης 12/1 έως τις 10 π.μ. της Παρασκευής 13/1, και καλεί την εργοδοσία:

-Να επαναφέρει τους απολυμένους δημοσιογράφους στις θέσεις τους.

-Να ανακαλέσει αμέσως τις προειδοποιήσεις απολύσεων που κοινοποίησε ή ετοιμάζεται να κοινοποιήσει.

-Να επιστρέψει στη διαβούλευση δείχνοντας επιτέλους ειλικρινή διάθεση να προστατεύσει τις προδιαγραφές αξιοπιστίας που αντιστοιχούν στην πορεία της εφημερίδας.
Tags: 1 , MEDIA
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign