You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - Όταν οι ΜΠΛΕ συναντούν την... Εβελίνα Παπούλια!

Το LOVE CASUAL LIVING παρουσιάζει την Τετάρτη 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ και κάθε Τετάρτη:
ΜΠΛΕ+Zand The Band feat.Εβελίνα Παπούλια

Σίγουρα είναι ανατρεπτικό, σίγουρα είναι έκπληξη, σίγουρα θα είναι συναρπαστικό!
Και επιπλέον… πολύχρωμο και θεατρικό !

Το πάντρεμα των ΜΠΛΕ με τους Zand The Band και την Εβελίνα Παπούλια διεγείρει την φαντασία μας και υπόσχεται να μας παρασύρει σε μονοπάτια διαφορετικά, πέρα από τα συνηθισμένα !

Δεκαπέντε μουσικοί - καλλιτέχνες συναντιούνται επί σκηνής και εναλλάσσουν τα τραγούδια των Μπλε με γνωστές επιτυχίες από τα 60’s ως και σήμερα σε ένα ταξίδι με μοναδικό σκοπό να περάσουν αυτοί καλά …και εμείς καλύτερα !


Για τους ΜΠΛΕ τα λόγια είναι περιττά… Τα πλατινένια και χρυσά albums και οι εκατοντάδες πετυχημένες συναυλίες, τους έχουν καθιερώσει ως ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά συγκροτήματα με ιδιαίτερο ήχο και μοναδική αισθητική...
Τα τραγούδια τους: Φοβάμαι, Νιώθω ενοχές, Πιάνω φωτιά, Τον ίδιο το Θεό, Κόκκινο φιλί, Δε Θέλω, Μια φορά κι ένα καιρό και πολλά άλλα... ακούγονται με διαχρονική συνέχεια και τα εκρηκτικά live τους καθηλώνουν και τον πιο απαιτητικό ακροατή...

Οι Zand The Band είναι το μουσικό σχήμα που αναθεωρεί συνεχώς τον εαυτό του και έχει ξεκινήσει μια τολμηρή και δυναμική πορεία στα μουσικά δρώμενα, παρουσιάζοντας παραστάσεις όπως το θεατροποιημένο live “MuzicAll” και το ‘Λίγα τα λόγια σου’. Με την πρωτότυπη εμφάνιση τους μας εξωθούν να μπούμε στην παρέα τους και να τραγουδήσουμε μαζί τους δυνατά.

Η εκρηκτική Τζώρτζια σε συνδυασμό με την ανατρεπτική παρουσία και την σκηνοθετική άποψη της Εβελίνας Παπούλια είναι σίγουρα μια δυνατή πρόκληση … !

LOVE CASUAL LIVING: Σε νέα διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 16, Βυζάντιο, Θεσσαλονίκη
INFO: Ώρα προσέλευσης: 22.00, Τιμή εισόδου: 10 Ευρώ, Φοιτητικό/Κάρτα ανεργίας: 5 Ευρώ.
Τηλ. Κρατήσεων: 2310 365425 | 2310 441601

thessnews.gr - Designed by SimplexDesign