You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Συνδιάσκεψη της ΔΗΜ. ΑΡ. στη Θεσσαλονίκη

Η Πολιτική Επιτροπή Θεσσαλονίκης της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ανοίγει τις διαδικασίες της Α’ συνδιάσκεψης της οργάνωσης της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης.

Η συνδιάσκεψη θα γίνει το διήμερο Σάββατο, Κυριακή 11 και 12 Φλεβάρη. Το κόμμα μας κλείνει 1,5 χρόνο από την ίδρυσή του και έχει αυξήσει σημαντικά την επιρροή του. Φιλοδοξούμε η συνδιάσκεψη να αποτελέσει δημόσιο πολιτικό γεγονός για την πόλη μας.

Οι διαδικασίες της συνδιάσκεψης συνδέονται με την προετοιμασία του κόμματος για τις εκλογές. Θα έχουν ως αντικείμενο τον προγραμματισμό δράσης της οργάνωσης για το επόμενο διάστημα και την εκλογή της νέας Πολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης.

Η Π.Ε. καλεί τις οργανώσεις να πραγματοποιήσουν τις συνελεύσεις τους και μέσα από τη διαδικασία αυτή :

-Να υποδείξουν τους αντιπροσώπους τους για τη συνδιάσκεψη
-Να συζητήσουν τις θέσεις του κόμματος για την κρίσιμη κατάσταση για την χώρα και την κοινωνία.
-Να συζητήσουν τους άξονες του προγραμματισμού δράσης της Οργάνωσης ώστε να δουν τη συμβολή τους αλλά και να καταθέσουν προτάσεις για την προεκλογική δραστηριότητα του κόμματος
-Να οργανώσουν τη δράση τους για το επόμενο διάστημα επιδιώκοντας να αναδείξουν τα προβλήματα του χώρου τους, να επικοινωνήσουν τις θέσεις μας αξιοποιώντας το γεγονός ότι περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται προς εμάς και να συμβάλλουν στην ανασυγκρότηση του δημοκρατικού σοσιαλιστικού χώρου.
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign