You Are Here: Home - 1 , ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Νέες λεωφορειολωρίδες στη Θεσσαλονίκη

ΝΕΕΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΛΩΡΙΔΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ

Σύσκεψη για την υλοποίηση νέων Λεωφορειολωρίδων στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 11 το πρωί στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν ο Υφυπουργός ΥΠΥΜΕΔΙ Γιάννης Μαγκριώτης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο Αντιδήμαρχος Αστικού Σχεδιασμού, Πολεοδομίας και Δικτύων Ανδρέας Κουράκης καθώς και ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Θόδωρος Μπακογλίδης.
Στη Σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης έχουν κληθεί να συμμετάσχουν επίσης εκπρόσωποι της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας-Θράκης, της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Συμβουλίου Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΣΑΣΘ), του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου Θεσσαλονίκης (ΟΡΘΕ), του ΤΕΕ/ΤΚΜ, του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (ΣΕΣ), του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Θεσσαλονίκης «Ο Ερμής», αλλά και εκπρόσωποι του Δικτύου Ε.Π.Ι.Β.Α.Τ.Η.Σ., της Ένωσης για τα Δικαιώματα των Πεζών, των Ποδηλατών Θεσσαλονίκης και της Ομάδας «Θεσσαλονίκη Αλλιώς».
Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις στα Μ.Μ.Ε. με τα αποτελέσματα της Σύσκεψης στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου και ώρα 12:30 το μεσημέρι.

thessnews.gr - Designed by SimplexDesign