You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Την Παρασκευή συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Η 4η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012, στις 10.00, στο Δημαρχιακό Μέγαρο (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) με συνολικά 97 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Μεταξύ των θεμάτων θα συζητηθούν:
– Η εκτέλεση του έργου «Υπογείωση & κατασκευή νέων δικτύων ηλεκτρισμού στις περιοχές υπογείωσης της Δ.Ε.Η. στις οδούς της 2ης Δημοτικής Κοινότητας (Γλάδστωνος, Μαβίλη, Παλαμά, Πηνειού, Παπαρρηγοπούλου, Τριπόλεως, Τερτσέτη, Πολυζωΐδη, Ολ. Γεωργάκη, Σούτσου, Σουρή», προϋπολογισμού 200.000,00 € και παραπομπή στην Οικονομική Επιτροπή για έγκριση δαπάνης και διάθεση ισόποσης πίστωσης για τη διενέργεια του σχετικού διαγωνισμού.
- Το ωράριο ανοίγματος, μεσημβρινής διακοπής και κλεισίματος Φαρμακείων.
- Η τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ. μεταξύ των οδών 26ης Οκτωβρίου (ΒΟΔ), Αχελώου (αδιάνοικτης), ανώνυμης (αδιάνοικτης) οδού Λιμένος και Λητούς, για το χαρακτηρισμό των παλαιών Δημοτικών Σφαγείων ως χώρου Πολιτιστικών και Αθλητικών Δραστηριοτήτων.
- Η τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2012 για την ανακαίνιση και διαμόρφωση κτιρίου για τη δημιουργία και λειτουργία Ξενώνα Φιλοξενίας γυναικών θυμάτων βίας και των παιδιών τους.
Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί απευθείας από τη Δημοτική Τηλεόραση ΤV100.

• Επίσης το Δημοτικό συμβούλιο θα συνεδριάσει την ερχόμενη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012, στις 18.00 με θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, την έγκριση οικονομικών καταστάσεων (ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσεως) οικονομικού έτους 2010 του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Δήμου Τριανδρίας.

thessnews.gr - Designed by SimplexDesign