You Are Here: Home - 1 , ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δήλωση του Δ. Ψωμιάδη για το θέμα της μεταφοράς μαθητών

Σχετικά με την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων για παράταση της μεταφοράς μαθητών μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Δ. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Για μία ακόμη φορά δικαιωνόμαστε στο θέμα της μεταφοράς μαθητών, για το οποίο έχουμε κατασυκοφαντηθεί. Δικαιωνόμαστε όχι μόνο για τη συνέχιση, αλλά και για τον τρόπο ανάθεσης καθώς όλα γίνονται όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Το Υπουργείο επιτέλους έδωσε παράταση, όπως είχαμε προτείνει από την αρχή αλλά δεν είχε γίνει αποδεκτό, μέχρι το τέλος της σχολικής περιόδου. 

Είναι σημαντικό να επισημάνω, ότι τώρα αντιλαμβάνονται ορισμένοι δήμοι οι οποίοι κάποτε μας κατηγορούσαν, πόσο δύσκολη είναι η μεταφορά των μαθητών. Μόνο ελάχιστες εξαιρέσεις κατάφεραν να φέρουν το έργο σε πέρας και να μην ταλαιπωρούν εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές. 

Ελπίζουμε από το νέο έτος να εφαρμοστεί πλήρως η διοικητική μεταρρύθμιση και στη μεταφορά μαθητών για να τελειώσει η αβεβαιότητα και η ταλαιπωρία».
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign