You Are Here: Home - 1 , ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Δείτε τις προγραμματισμένες συγκεντρώσεις και πορείες του Σαββατοκύριακου

ΕΚΘ και ΕΔΟΘ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης καλεί τους εργαζόμενους της πόλης να πάρουν μαζικά μέρος στη νέα 48ωρη Γενική Απεργία και να δώσουν δυναμικό παρόν στις απεργιακές συγκεντρώσεις. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:30 π.μ. μπροστά στο Ε.Κ.Θ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και συλλαλητήριο και την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:00 μ.μ συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους.

Δράσεις Αγανακτισμένων 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΧΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΧΙ 10 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ !!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΚΙ ΟΧΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ!!! ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΑ ΕΞΗΣ :

1ον) Σαββατο στις 11.00 π.μ. στην Αριστοτελους και Τσιμικση.. ενημερωνουμε τον κοσμο για τη μεγαλη συγκεντρωση της Κυριακης

2ον) Σαββατο στις 12.00 το μεσημερι.. εξω απο το Γερμανικο προξενειο

3ον) Κυριακη στις 15.00 μ.μ. ΟΛΟΙ στην πλ. Αριστοτελους (μερα ψηφισης νεου μνημονιου)

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ !!
ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΟ ΑΝΑΒΟΛΗ!!!
ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΑΘΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΧΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ!!!
ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ...


Τώρα που ο κόμπος έχει σπάσει το κτένι καιρός να οργανώσουμε την δική μας αντεπίθεση ο καθένας από το δικό του μετερίζι, αλλά και όλοι μαζί. Φτάνουν τα λόγια. Καιρός για έργα. Αντίδραση τώρα πριν είναι αργά. Η ψήφιση του νέου μνημονίου είναι η καταδίκη της Ελλάδος για την επιβίωση της Ευρώπης και των άλλων χρεωκοπημένων χωρών μέσω του ορυκτού μας πλούτου, αλλά και της ελληνικής περιουσίας, κρατικής η μη. Μάχη στους δρόμους και όχι στους υπολογιστές μας."


ΜοτοΣυκλετιστές Εν Δράσει: Μέχρι Τελικής Πτώσης ΑΥΤΩΝ που ξεπουλάνε την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μας

Διαβάστε το event στο facebook εδώ

"Αν στο πρώτο μνημόνιο αιφνιδιαστήκαμε και μασήσαμε μπροστά στο δίλημμα "τα μέτρα ή καταστροφή", στο δεύτερο το δίλημμα αντιστρέφεται: καταστροφή θα είναι η υπογραφή του, δρόμος χωρίς γυρισμό θα είναι η υπογραφή του, τελειωτική κατεδάφιση θα είναι η υπογραφή του.

Παλιά στα εργοτάξια των δρόμων υπήρχαν ταμπέλες που έγραφαν: "Η ταλαιπωρία θα είναι προσωρινή, αλλά η βελτίωση της ζωής μας μόνιμη". Το αντίστροφο συμβαίνει με τους όρους που συνοδεύουν κάθε δόση: η ταμειακή ανακούφιση είναι προσωρινή και η διάλυση της κοινωνίας μόνιμη!

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012 με ώρα έναρξης τις 11:00π.μ. δίνουμε ραντεβού στη Θεσσαλονίκη στον ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ κρατώντας την Ελληνική Σημαία μέχρι τελικής πτώσης ΑΥΤΩΝ που ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ την ΕΛΛΑΔΑ μας και την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μας.

Η ΦΩΤΙΑ πρέπει να "ανάψει" σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά!!!

Στην αρχή μπορεί να είμαστε λίγοι αλλά θα μείνουμε εκεί μέχρι να γίνουμε χιλιάδες, εκατομμύρια όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Θέλετε; ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!!! ΠΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ;

Όλο λέμε για ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ κ.τλ.

Θα συμμετέχουμε σε κινητοποιήσεις ενωμένοι με όλες τις ομάδες με κοινό στόχο-σκοπό.

Θα παραμείνουμε στο σημείο μέχρι να σηκωθούν όλοι επιτέλους από τους καναπέδες τους!!!

Μέχρι να "ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ" ΑΥΤΟΙ που ξεπουλάνε την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!!!

Ας σώσουμε ό,τι μπορεί ακόμα να σωθεί. Το οφείλουμε. Και το μπορούμε. Μπορούμε να γίνουμε παράδειγμα για τους λαούς που θα έρθουν αύριο στη θέση μας, μπορούμε να δείξουμε ότι το πείραμα ως εδώ μπορούσε να πάει. Από εδώ και πέρα το πειραματοζώο ή αντιδρά ή πεθαίνει αργά και βασανιστικά από το φάρμακό του."
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign