You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - Ημερίδα «Μαριούπολη-Η πατρίδα που δεν χάθηκε» στο Πολεμικό Μουσείο

'Μαριούπολη, η πατρίδα που δε χάθηκε': Ημερίδα από το Κέντρο Μαύρης Θάλασσας της ΠΚΜ και τον ελληνικό εμπορικό οίκο 'Ερμής' Μαριούπολης Ουκρανίας (2/3/2012) 

Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Διονύσης Ψωμιάδης, η Πρόεδρος του Κέντρου Μελέτης και Ανάπτυξης του Ελληνικού Πολιτισμού της Μαύρης Θάλασσας Χριστίνα Κελεσίδου και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ελληνικού Εμπορικού Οίκου «Ερμής» Μαριούπολης Ουκρανίας Θεοχάρης Αμμανατίδης έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην ημερίδα «Μαριούπολη-Η πατρίδα που δεν χάθηκε: Από το παρελθόν και την ιστορία, στο σήμερα και στις εμπορικές συνεργασίες». 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012, στις 17:00, στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης (Γρηγορίου Λαμπράκη 4, στο πίσω μέρος του χώρου του στρατοπέδου «Πεδίο Άρεως» του Γ' Σώματος Στρατού και απέναντι από το παλαιό 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως). 

Στην ημερίδα θα προβληθεί υλικό για τον ελληνισμό της Μαριούπολης, που έχει συλλέξει ο γνωστός δημοσιογράφος Στέλιος Ελληνιάδης, ενώ θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για το μέλλον του ελληνισμού της περιοχής, αλλά για τη δυνατότητα εμπορικών συναλλαγών μεταξύ ελληνικών και ουκρανικών επιχειρήσεων. 

Στο πλαίσιο της συζήτησης, θα γίνει παρέμβαση του Γενικού Προξένου της Eλλάδος στη Μαριούπολη Δημητρίου Παπανδρέου. Η ημερίδα πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία του Ελληνικού Εμπορικού Οίκου «Ερμής» Μαριούπολης Ουκρανίας, ενώ συμμετέχει ο Ελληνοουκρανικός Εμπορικός και Βιομηχανικός Σύνδεσμος.
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign