You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Γιουχαρίσματα στους επισήμους στην εκδήλωση του ΑΠΘ

Με τις αποδοκιμασίες και τις έντονες αντιδράσεις των συγκεντρωμένων ήρθαν αντιμέτωποι μερίδα των επισήμων στη σημερινή εκδήλωση του ΑΠΘ.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας εκπροσώπων των αρχών τοπικής αυτοδιοίκησης και στελεχών πολιτικών παρατάξεων, φοιτητές φώναζαν απαξιωτικά συνθήματα, ενώ εκπρόσωπός τους εξέφρασε την «αμηχανία» του φοιτητικού κινήματος για το γεγονός ότι το πανεπιστήμιο συζητά με τους εκφραστές όσων έφεραν το ίδρυμα στην σημερινή κατάσταση.

Συγκεκριμένα οι Ψωμιάδης, Τζιτζικώστας και Μπουτάρης τα "άκουσαν" από μερίδα φοιτητών, οι οποίοι με συνθήματα, γιουχαρίσματα και φωνές διέκοπταν συνεχώς τις ομιλίες τους.

Την εκδήλωση παρακολούθησε ακόμη ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, ο οποίος χαρακτήρισε δίκαια τα αιτήματα του ΑΠΘ προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο του και χαρακτήρισε το πανεπιστήμιο ως την καρδιά της πόλης, αλλά και δήμαρχοι όμορων δήμων, βουλευτές, εκπρόσωποι επιμελητηρίων, θεσμών και φορέων της πόλης, οι οποίοι εξέφρασαν την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράστασή τους στο πανεπιστήμιο. Συμμετείχαν επίσης, καθηγητές, εργαζόμενοι και φοιτητές.
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign