You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Anadeixi.gr - η μεγαλύτερη ηλεκτρονική «Τράπεζα βιογραφικών»

Η μεγαλύτερη ηλεκτρονική "Τράπεζα βιογραφικών" υποψηφίων εργαζομένων που βλέπουν 180.000 εργοδότες

Μια πολύ μεγάλη ανοικτή ηλεκτρονική βάση χιλιάδων βιογραφικών σημειωμάτων υποψηφίων που βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας δημιούργησε η ΑΝΑΔΕΙΞΗ, εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων που ασχολείται με την επιλογή προσωπικού. Σε αυτή τη μοναδική ηλεκτρονική βάση σε όλη την Ελλάδα, μπορεί ο ενδιαφερόμενος να εμφανίζει το βιογραφικό του σημείωμα και να γίνεται "ορατός" από την πρώτη κιόλας στιγμή σε 180.000 δυνητικούς εργοδότες σε όλη την χώρα αλλά και σε εργοδότες εταιρειών του εξωτερικού!

Όπως σημειώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Κωνσταντίνος Παπαχατζής, "οποιοσδήποτε εργοδότης σε όλη την Ελλάδα, από τη μεγαλύτερη βιομηχανία μέχρι το μικρότερο κατάστημα, μόλις χρειαστεί προσωπικό, το μόνο που έχει να κάνει είναι να ανοίξει τη βάση στο www.anadeixi.gr. Εκεί μπορεί να δει ταξινομημένα βιογραφικά σημειώματα ανά αντικείμενο εργασίας και ανά πόλη εργασίας. Στη συνέχεια εκτυπώνει τα βιογραφικά που τον ενδιαφέρουν - τα οποία λόγω του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων δεν περιλαμβάνουν ονοματεπώνυμο - επικοινωνεί με την εταιρεία μας αναφέρει τον κωδικό και αμέσως λαμβάνει με e-mail τα πλήρη βιογραφικά, δωρεάν και χωρίς αριθμητικό περιορισμό!"

Ο ενδιαφερόμενος υποψήφιος από τη στιγμή που ζητά την ηλεκτρονική καταχώρηση του βιογραφικού του στην ιστοσελίδα μας, θα το βλέπει και ο ίδιος ενεργό για έξι τουλάχιστον μήνες! "Θεωρούμε ότι οποιοδήποτε διάστημα λιγότερο από έξι μήνες είναι μικρό, με βάση τις σημερινές συνθήκες στην αγορά εργασίας. Με αυτό τον τρόπο οποιοσδήποτε εργοδότης μπορεί να το διαβάσει, να το εκτυπώσει και να τον προσκαλέσει σε συνέντευξη για μια θέση εργασίας στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, αφού οι εταιρείες είναι ενήμερες και είδαν με μεγάλο ενδιαφέρον την νέα πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία."

Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα, που βλέποντας τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην αγορά εργασίας, προσπαθεί να δώσει λύσεις, μεγαλύτερες πιθανότητες και περισσότερες επιλογές σε αυτούς που αναζητούν εργασία, αλλά και να διευκολύνει τους εργοδότες στην αναζήτηση τους! Όπως τονίζει ο κ. Παπαχατζής "Για το σκοπό αυτό αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την ανοικτή ηλεκτρονική βάση βιογραφικών. Όπως προβάλλει μία επιχείρηση τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, έτσι και ένας υποψήφιος πρέπει να προβάλλει τις γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες που έχει αποκτήσει. Ο καλύτερος, πιο οικονομικός και πιο άμεσος τρόπος να ψάξει την αγορά, είναι να προβάλλει το βιογραφικό του μέσα στην ηλεκτρονική βάση βιογραφικών της ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ, και ταυτόχρονα σε 180.000 εργοδότες σε όλη την Ελλάδα. Είναι μια ιδιαίτερα επιθετική προσέγγιση γιατί το βιογραφικό του δεν μένει απλώς αποθηκευμένο στην βάση βιογραφικών μιας εταιρείας, αλλά προβάλλεται συνεχώς σε όλη την αγορά!
Εμείς κάνουμε ένα εγχείρημα θέλοντας να είμαστε κοντά σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται το βιογραφικό, την καριέρα, το μέλλον και τη ζωή τους. Τους προτείνουμε να «βγούνε προς τα έξω», να γίνουν περισσότερο «ορατοί». Με μία αξία που είναι πραγματικά πάρα πολύ χαμηλή και καλύπτει απλώς τα διαχειριστικά έξοδα της ιστοσελίδας (η φιλοξενία του αντιστοιχεί στα ταχυδρομικά έξοδα για την αποστολή μόλις 10 βιογραφικών μηνιαίως!) επιτρέπουμε σε όλους τους υποψήφιους ανεξαρτήτως επαγγελματικής εμπειρίας ή θέσης ή εκπαιδευτικού υπόβαθρου, να γίνουν "ορατοί" και να διεκδικήσουν όχι μόνο μία θέση εργασίας που παρουσιάζεται αλλά και να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των εργοδοτών με την αξία τους για μια συνεργασία! Αυτό είναι που εμείς ενισχύουμε με τις συγκεκριμένες ενέργειες μας. Βελτιώνουμε τα ποσοστά, τις πιθανότητες που έχει κάποιος να μπορέσει να βρει σε σύντομο χρονικό διάστημα μία θέση εργασίας, ψάχνοντας άμεσα όλη την αγορά, χωρίς να χάνει χρόνο και χρήμα. Παράλληλα υποστηρίζουμε τους εργοδότες στην αναζήτηση τους, ώστε να βρίσκουν άμεσα και δωρεάν τους επαγγελματίες που χρειάζονται, για όλες τις θέσεις εργασίας."

Δουλειές και στο εξωτερικό

Υπάρχουν δύο διαφορετικά πεδία στην ιστοσελίδα της ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ, το πρώτο αφορά την Ελλάδα (Βιογραφικά Υποψηφίων στην Ελλάδα) όπου τα βιογραφικά δημοσιεύονται στα ελληνικά και το δεύτερο αφορά το εξωτερικό (greeks working abroad). Εκεί μπορεί να δημοσιεύσει κάποιος το βιογραφικό του στα αγγλικά και η εταιρεία αναλαμβάνει την προβολή του σε εταιρείες επιλογής προσωπικού σε όλες τις χώρες του εξωτερικού, αλλά και σε ελληνικές επιχειρήσεις που βρίσκονται στο εξωτερικό, οπότε αν κάποιος θέλει έναν έλληνα εργαζόμενο να μπορεί να επισκεφτεί την αντίστοιχη αγγλόφωνη βάση και να μπορέσει μέσα από εκεί να βρει έλληνες υποψήφιους που τον ενδιαφέρουν για συνεργασία.

Α. Διάκου 21, 152 35 Αθήνα
Τηλ. 2313 033123
Email: athens@anadeixi.gr
Ν. Μάντζαρου 16, 546 27 Θεσσαλονίκη (περιοχή City Gate)
Τηλ. 2310 253713, 2310 253713
Email: info@anadeixi.gr
www.anadeixi.gr

thessnews.gr - Designed by SimplexDesign