You Are Here: Home - 1 , ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Η Θεσσαλονίκη «Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014»

Μεγάλη συγκίνηση..! Τεράστια ευθύνη..! Ιστορική υποχρέωση να αναδείξουμε την ανησυχία και τη δημιουργικότητα αυτής της πόλης, με απόλυτο σεβασμό στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η σημερινή νεολαία. Μια ημέρα μετά τη 17 Νοέμβρη, 17 ημέρες πριν την 6η Δεκέμβρη. Ημέρες μνήμης. Η σημερινή νίκη είναι αφιερωμένη στη νεολαία της χώρας που κάτω από αντίξοες συνθήκες αγωνίζεται για δικαιοσύνη , αγωνίζεται για την ίδια τη ζωή.. Είμαστε νικητές..γιατί είμαστε Μαζί..Ενα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς.. Θεσσαλονικη 2014.


Την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 20.00, στο φουαγιέ του Δημαρχείου μια τεράστια τούρτα θα περιμένει όσους θέλουν να γιορτάσουν τη νίκη της Θεσσαλονίκης για τη συμμετοχή και την προσπάθεια της στην διεκδίκησή για τον τίτλο «Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014».


Την τούρτα θα κατασκευάσουν η Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος, το Παραδοσιακό εργαστήριο πίτας-μπουγάτσας Φίλιππος Μπαντής και το Αρτοζαχαροπλαστείο Μπάτσιος "Αρτος και γλυκό" ενώ τις πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής προσφέρουν οι Αφοι Λαούδη, ο Γιώργος Τσάγκας και το Τμήμα ζαχαροπλαστικής του Ι.Ε.Κ. ΠΑΣΤΕΡ, πιστοί στην υπόσχεσή τους να στηρίξουν με κάθε τρόπο και μέσο την «Θεσσαλονίκη-Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014».

Στη γιορτή είναι καλεσμένη όλη η πόλη. Δεν πρέπει να λήψει κανείς/καμία.

Σας περιμένουμε....!!

thessnews.gr - Designed by SimplexDesign