You Are Here: Home - 1 , ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Προκήρυξη θέσεων μερικής απασχόλησης για φοιτητές του Α.Π.Θ.

Οι Πρυτανικές Αρχές του Α.Π.Θ., στο πλαίσιο των δράσεων που έχουν αναλάβει για την ανάπτυξη των ιδίων εσόδων του Πανεπιστημίου και επιθυμώντας να ενισχύσουν και να στηρίξουν τους φοιτητές στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία, προσφέρουν θέσεις μερικής απασχόλησης στις νέες δομές που αναπτύσσουν (κυλικεία, e-shop, εκδοτικός οίκος, ενοικίαση ποδηλάτων).

Πρόκειται για θέσεις 4ωρης απασχόλησης και περιορισμένης διάρκειας. Ειδική μέριμνα θα υπάρξει και για θέσεις εργασίας που απευθύνονται σε φοιτητές με αναπηρίες. Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει βάσει κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων, ενώ θα συνεκτιμηθούν ειδικά προσόντα και η εμπειρία σε αντίστοιχες θέσεις. Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές του Α.Π.Θ. με την προϋπόθεση ότι δεν απασχολούνται σε άλλη θέση εργασίας.

Βάσει των αιτήσεων θα καταρτιστεί ενιαία λίστα από την οποία θα καλούνται οι υποψήφιοι με σειρά προτεραιότητας για την κάλυψη των θέσεων που προκύπτουν.

Η υποβολή αιτήσεων θα πραγματοποιείται καθημερινά τις ώρες 09:00- 14:30 στο Γραφείο της Κατασκήνωσης Καλάνδρας (1ος όροφος Κτιρίου Διοίκησης, τηλ. 2310 995350) από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης τις ώρες 13:00- 20:00 στο τηλ. 2310 996723, 996716 (Αναστασία Λάππα).

Δικαιολογητικά:

Αίτηση εργασίας
Σύντομο βιογραφικό
Βεβαίωση σπουδών
Φωτοτυπία ταυτότητας
Εκκαθαριστικό σημείωμα εφορίας[1]
Δήλωση στοιχείων ακινήτων (έντυπο Ε9)[2]
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
Λοιπά πιστοποιητικά (για περιπτώσεις φοιτητών με αναπηρίες)
Το έντυπο της αίτησης μπορείτε να το κατεβάσατε από τον σύνδεσμο

[1] Κατατίθεται πρόσφατο εκκαθαριστικό σημείωμα του αιτούντος και των γονέων. Σε περίπτωση που ο ίδιος δεν υποβάλλει φορολογική δήλωση, κατατίθεται μόνο εκκαθαριστικό σημείωμα των γονέων.

[2] Κατατίθεται πρόσφατη δήλωση στοιχείων ακινήτων του αιτούντος και των γονέων. Σε περίπτωση που ο ίδιος δεν υποβάλλει δήλωση, κατατίθεται μόνο δήλωση στοιχείων ακινήτων των γονέων.
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign