You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Εξώδικη δήλωση από τον Σίμο Δανιηλίδη στον πρόεδρο του Συνδέσμου ΟΤΑ

Την άμεση ανάκληση των ψευδών και δυσφημιστικών αναφορών του προέδρου του Συνδέσμου ΟΤΑ Ν.Θεσσαλονίκης Γ.Ζουρνά, οι οποίες φιλοξενήθηκαν από μερίδα του Τύπου και αφορούν στο πρόσωπό του, ζητά με εξώδικη δήλωση ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης. Παράλληλα, θέτει θέμα παραίτησης του κ.Ζουρνά από τη θέση του προέδρου του Συνδέσμου εφόσον αδυνατεί να ανταπεξέλθει «στις υποχρεώσεις και την κριτική που συνεπάγεται η θέση» του.

Αναλυτικά η εξώδικη δήλωση του δημάρχου Νεάπολης-Συκεών, η οποία επιδόθηκε σήμερα με θυροκόλληση, αφού ο κ.Ζουρνάς -που απουσίαζε από το γραφείο του- δεν επέτρεψε την παραλαβή της από τη γραμματέα του, έχει ως εξής:

1. Είναι πραγματικά άξιο απορίας το γεγονός ότι προΐστασθε ενός δημόσιου φορέα και δεν αντέχετε την πολιτική κριτική.

2. Είναι, επίσης, άξιο απορίας από πού λαμβάνετε τις πληροφορίες σας για μένα και γιατί διαστρεβλώνετε την αλήθεια την οποία πολύ καλά γνωρίζετε.

3. Εάν αδυνατείτε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις και την κριτική που συνεπάγεται η θέση σας, παραιτηθείτε επιτέλους.

4. Εάν πάντως δεν έχετε το σθένος να παραδεχθείτε την αδυναμία υποστήριξης των καθηκόντων του Προέδρου του Συνδέσμου ΟΤΑ Νομού Θεσσαλονίκης, τουλάχιστον μάθετε ότι τη συκοφαντία ακόμη και στην Αρχαία Ελλάδα την τιμωρούσαν βαριά.

5. Ζητώ να ανακαλέσετε εντός τριών (3) ημερών από τη λήψη της παρούσας δημοσίως όσα εις βάρος μου ψευδή και συκοφαντικά εν πλήρη γνώση σας δηλώσατε περί δήθεν ύπαρξης καταδίκης μου, της οποίας η ποινή δήθεν συνεχίζει να διαρκεί «μέχρι τη 19 Μαρτίου 2012» για «συμμετοχή σε υπόθεση ψευδορκίας μάρτυρα κατά εξακολούθηση» στον Τύπο, άλλως είναι προφανές ότι θα ενεργήσω νομίμως, όπως εγώ τουλάχιστον πάντα πράττω, έχοντας εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη».
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign