You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Δ. Λαγκαδά: Υπό κατάληψη ο ΧΥΤΑ Μαυροράχης

Ανακοινώνεται στους Δημότες πως από το πρωί σήμερα ο ΧΥΤΑ Μαυροράχης τελεί υπό κατάληψη από εργαζομένους, στα πλαίσια των κινητοποιήσεων της ΠΟΕ – ΟΤΑ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κινητοποιήσεις θα διαρκέσουν τουλάχιστον τρεις (3) ημέρες με ενδεχόμενο παράτασης και αναμένεται να δημιουργηθούν προβλήματα σε όλο τον Νομό Θεσσαλονίκης , λόγω παρεμπόδισης των απορριμματοφόρων – πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- να εναποθέτουν απορρίμματα στον ΧΥΤΑ.

Ο Δήμος Λαγκαδά , έπειτα από ταχύτατες ενέργειες του Δημάρχου κ. Ιωάννη Αναστασιάδη και του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Θεοδωρίδη Αθανάσιου και προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις και κίνδυνοι για την υγεία των Δημοτών , προέβη στην ενοικίαση πέντε (5) μεγάλων κοντέινερ που εγκατέστησε ήδη στο χώρο του εργοταξίου , στα οποία θα εναποτίθενται τα απορρίμματα προσωρινά , μέχρι την επίλυση του προβλήματος. Η αποκομιδή λοιπόν των απορριμμάτων σε όλη την έκταση του Δήμου συνεχίζεται κανονικά, σύμφωνα με το πρόγραμμα και κατά την διάρκεια των κινητοποιήσεων.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

thessnews.gr - Designed by SimplexDesign