You Are Here: Home - 1 , ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Open Coffee Thessaloniki XXVII

Μετά τη δυναμική έναρξή του τον περασμένο μήνα, το Open Coffee Θεσσαλονίκης «μετακομίζει» προσωρινά στους χώρους της 15ης Biennale Νέων Μεσογείου. Την 3η Τρίτη του Οκτώβρη (18/10) στις 19:30 μαζευόμαστε στην Αποθήκη 1 Αποθήκη 8 στο Λιμάνι για να μιλήσουμε για τέχνη, φαγητό και επιχειρηματικότητα. Οι παρευρισκόμενοι θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μια σειρά παρουσιάσεων από ανθρώπους για τους οποίους η «τέχνη αποτελεί επάγγελμα»:

Διεθνής ματιά, στην εγχώρια τέχνη: Ο Νίκος Βερβερίδης, εκδότης του http://www.elculture.gr μας παρουσιάζει έναν δικτυακό τόπο με αντικείμενο την εγχώρια τέχνη και στόχευση στην προώθησή της έξω από τα σύνορα της Ελλάδας.
Rebranding our legacy: Ή αλλιώς τι προκύπτει από τον συνδυασμό παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων, ποιότητας και αισθητικής. Ο Θωμάς Δούζης μας αναλύει πως το φαγητό συναντά την «τέχνη» στην http://ergonproducts.gr.
Ιστορίες δημιουργίας: Ο Μάριος Σπύρογλου μοιράζεται μαζί μας τις video ιστορίες της http://www.hellokinetik.com/ και μας οδηγεί από τον φανταστικό κόσμο του δημιουργού, στην ωμή πραγματικότητα του επαγγελματία.

“Στροφή” στην εξωστρέφεια: Η Beetroot (http://www.beetroot.gr/), ιθύνων νους του λογότυπου του Thessaloniki 2014 European Youth Capital και πρόσφατα αναγνωρισμένη ως “Agency of the year 2011″ από τη διοργάνωση “red dot: communication design awards” μας μιλά για την ανάγκη εξωστρέφους πολιτικής στον ελληνικό επιχειρηματικό κόσμο και μας εισάγει στον χώρο του επαγγελματικού design.

Διαδικαστικά:

Μαζευόμαστε κατά στις 19.30, στο γνωστό φιλικό και καθιερωμένα ανεπίσημο κλίμα για νέες γνωριμίες κι ανταλλαγή απόψεων γύρω από κοινά θέματα ενδιαφέροντος νέων και δραστήριων ατόμων.
Οι παρουσιάσεις, συνοδευόμενες από σύντομο Q&A θα πραγματοποιηθούν στις 20:00 στην Αίθουσα 1 του Λιμανιού Θεσσαλονίκης (χάρτης εδώ).
Εξ’ ορισμού, η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο. Αν θέλετε να επαληθεύσετε την παρουσία σας, αφήνετε ένα σχόλιο εδώ: http://opencoffee.gr/2011/10/12/open-coffee-thessaloniki-xxvii/
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign