You Are Here: Home - 1 , ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Ομιλία «Ανοικοδόμηση και αρχιτεκτονική στη Θεσσαλονίκη μετά την πυρκαγιά του 1917» στο ΑΠΘ

Η αρχιτεκτονική και πολεοδομική ταυτότητα της Θεσσαλονίκης, όπως αυτή διαμορφώθηκε από τα μέσα του 19ου αιώνα έως σήμερα, θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια ενημερωτικών ομιλιών, με θέμα: «Η Αρχιτεκτονική της Θεσσαλονίκης».

Η σειρά των ενημερωτικών ομιλιών διοργανώνεται από την Επιτροπή Πολιτιστικής Πολιτικής του Α.Π.Θ. Περιλαμβάνει 5 ομιλίες των Καθηγητών του Τμήματος Αρχιτεκτόνων, Βασίλη Κολώνα και Αλέκας Καραδήμου - Γερόλυμπου, οι οποίες θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, από τις 19:00 έως τις 21:00, στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) της Επιτροπής Ερευνών του Α.Π.Θ.

Η τέταρτη ομιλία, με τίτλο «Ανοικοδόμηση και αρχιτεκτονική στη Θεσσαλονίκη μετά την πυρκαγιά του 1917» θα γίνει από την Καθηγητή του Τμήματος Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, Βασίλη Κολώνα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 19.00, στο Αμφιθέατρο III του Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) του Α.Π.Θ.

Η εκδηλώσεις απευθύνονται σε ολόκληρη την Πανεπιστημιακή Κοινότητα αλλά και το ευρύ κοινό.
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign