You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Δωρεάν εξέταση σπιρομέτρησης και ιατρείο διακοπής καπνίσματος στον Εύοσμο

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας και σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου Ευόσμου καλούν όλους τους Δημότες οι οποίοι επιθυμούν να διακόψουν την βλαβερή συνήθεια του καπνίσματος να κλείσουν ραντεβού στο τηλέφωνο: 2310 387772,4 και να επισκεφθούν το Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος του Κέντρου Υγείας Ευόσμου και ενημερώνουν καπνιστές και μη καπνιστές αλλά και όλους όσοι θέλουν να υποβληθούν σε σπιρομέτρηση και έλεγχο της αναπνευστικής τους λειτουργίας ότι την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου - από τις 9 π.μ. έως τη 1.00 μ.μ. - θα γίνεται ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΙΡΟΜΕΤΡΗΣΗ .

Επισημαίνεται ότι Σπιρομέτρηση μπορούν να κάνουν όλοι όσοι πάσχουν από Χρόνια Αναπνευστική Πνευμονοπάθεια, ή έχουν τρία από κάτωθι δεδομένα: είναι άνω των 40 ετών, καπνιστές ή πρώην καπνιστές, όσοι αναπνέουν με δυσκολία – βήχουν συχνά, έχουν πτύελα και κρυολογούν συχνά.

Σύμφωνα με την Διευθύντρια – Ιατρό του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου κ. Φωτεινή Δάντση, υπό την εποπτεία της οποίας λειτουργεί και το ΙΑΤΡΕΙΟ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ, επειδή ο αριθμός των καπνιστών που απευθύνονται στο ΙΑΤΡΕΙΟ το τελευταίο διάστημα αυξήθηκε, προγραμματίζεται και δεύτερη ημέρα λειτουργίας του προς εξυπηρέτησή τους.
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign