You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Συγκέντρωση φαρμάκων στη Δημοτική Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού

«Κιβώτια Αλληλεγγύης» για τη συγκέντρωση φαρμάκων και αναλώσιμου φαρμακευτικού υλικού για τη στήριξη του έργου των «Γιατρών του Κόσμου», τοποθετεί η Δημοτική Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις εισόδους των Ιερών Ναών του Ελευθερίου Κορδελιού.

Η συγκέντρωση φαρμάκων θα γίνεται έξωθεν των Ιερών Ναών: Μεταμορφώσεως του Σωτήρα, Αγίου Γεωργίου και Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού από τις 10.00 π.μ. – 13.00 μ.μ. Τα φάρμακα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν σε ανασφάλιστους, ανέργους και σε ασθενείς Έλληνες και αλλοδαπούς.

«Επαναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία μας για τη συγκέντρωση φαρμάκων και στη Δημοτική Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού, γιατί οι ανάγκες της οργάνωσης των ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ καθημερινά αυξάνονται. Σύμφωνα με τους υπευθύνους της Θεσσαλονίκης μέσα σε ένα μήνα πέρασαν από το ιατρείο τους περισσότεροι από 1000 ασθενείς, άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας. Σ’ αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης καλούμε όλους τους δημότες μας να συμμετέχουν με όποιο τρόπο μπορούν και τους ευχαριστούμε εκ των προτέρων» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Στάθης Λαφαζανίδης.

«Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους κατοίκους του Ελευθερίου Κορδελιού να συμβάλουν με όποιο τρόπο μπορούν στη σημαντική αυτή κοινωνική πρωτοβουλία. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε είναι ανάγκη όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη» τόνισε η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού κ. Μαρία Τουλή.

Σημειώνεται πως αντίστοιχη κινητοποίηση για τη συγκέντρωση φαρμάκων πραγματοποιήθηκε και στη Δημοτική Ενότητα Ευόσμου, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, όπου η ανταπόκριση των πολιτών υπήρξε εντυπωσιακή.
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign