You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το κοινωνικό παντοπωλείο Μ.Α.Ζ.Ι.

H Μη Κυβερνητική Οργάνωση,  M.A.Z.I. σε μία προσπάθεια ενίσχυσης της λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Bazaar από την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011 έως το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011, σε κατάστημα επί της οδού Τσιμισκή, αρ. 92.

Προσφερόμενα είδη όπως διακοσμητικά αντικείμενα, χριστουγεννιάτικα στολίδια, βιβλία, CDs, πίνακες, κεραμικά, ρούχα, τσάντες, κοσμήματα, παραδοσιακά προϊόντα, όπως λικέρ, μαρμελάδες, κουλουράκια κ.λ.π., συγκεντρώνονται νωρίτερα στην έδρα της εταιρίας, Αριστοτέλους 4 – 2ος όροφος (τηλ. 2310 260007, άνωθεν Τερκενλή – δικηγορικό γραφείο Γωγούση) ή στο χώρο του bazaar όσο αυτό είναι σε εξέλιξη.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας bazaar
καθημερινές: 10.00 – 21.00
Σάββατο & Κυριακή: 10.00 – 16.00

Σε αυτό το σημείο αξίζει ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην οικογένεια Παντελή Παπαδόπουλου της PAP Corp AE για την ευγενική παραχώρηση του καταστήματος επί της οδού Τσιμισκή 92, την Beetroot Design Group που βρίσκεται δίπλα μας σε κάθε βήμα, την κατασκευαστική εταιρία «Δ.Τζαμπάζης ΑΕ» για την επισκευή του καταστήματος, τη βιομηχανία πλεκτικής ΜΙΝΕΡΒΑ (Αφοι Ι. και Β.Λαδένη ΑΕ) για τα μπλουζάκια που μας δώρισε και τον φωτογράφο κ. Πάνο Κονιό.

Ελπίζουμε και στηριζόμαστε στην ευαισθητοποίηση και πολύτιμη υποστήριξη όλων σας προκειμένου το Κοινωνικό Παντοπωλείο να εξυπηρετήσει ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό συμπολιτών μας.

Γιατί Μ.Α.Ζ.Ι. μπορούμε καλύτερα.
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign