You Are Here: Home - 1 , ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Εορταστική εκδήλωση για τους εισερχόμενους φοιτητές στο ΑΠΘ

Εορταστική εκδήλωση για τους εισερχόμενους φοιτητές Erasmus και Erasmus Mundus θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 19.00, στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Α.Π.Θ. σε συνεργασία με το Σύλλογο Φοιτητών ERASMUS, E.S.N. (Erasmus Student Network).

192 φοιτήτριες και 104 φοιτητές του προγράμματος Erasmus και Erasmus Mundus από χώρες όπως Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ουγγαρία, Λιθουανία, Πολωνία, Σουηδία, Ολλανδία, Φιλανδία, Μολδαβία, Ισλανδία, Ουκρανία, Ελβετία, Αυστρία κ.α., θα συμμετάσχουν στην εορταστική εκδήλωση.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

-Καλωσόρισμα από τους Έλληνες φοιτητές της E.S.N. (Erasmus Student Network)

-Χαιρετισμοί από την Αντιπρύτανι Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού του Α.Π.Θ., Καθηγήτρια Δέσπω Λιάλιου και από την Πρόεδρο της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, Καθηγήτρια Μαρία Λαζαρίδου.

-Οι φοιτητές του ERASMUS και του ERASMUS MUNDUS, θα τραγουδήσουν τα κάλαντα μαζί τους φοιτητές της E.S.N., τόσο στα ελληνικά όσο και σε άλλες γλώσσες, με συνοδεία μουσικών οργάνων.

-Θα διαβαστούν ευχές από τους φοιτητές στις γλώσσες των χωρών τους.

-Οι Έλληνες φοιτητές της ESN και οι φοιτητές ERASMUS και ERASMUS MUNDUS, θα επιμεληθούν ευχητήριες κάρτες οι οποίες θα πουληθούν μετά τη γιορτή. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

-Θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί από φοιτητές του ΤΕΦΑΑ.
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign