You Are Here: Home - 1 , ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Άρωμα Χριστουγέννων… στον δήμο Νεάπολης-Συκεών

Άρωμα Χριστουγέννων απλώνεται από χθες, Τρίτη 7.12.2011, στο δήμο Νεάπολης-Συκεών, μεταφέροντας το μήνυμα της χαράς και της αισιοδοξίας και στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητές του.

Η αρχή έγινε από τη Δ.Ε. Συκεών όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη γιορτή για μικρούς και μεγάλους, με αποκορύφωμα το άναμμα το χριστουγεννιάτικου δέντρου υπό τα λαμπερά φωτοχρώματα των πυροτεχνημάτων που φώτισαν τον ουρανό και τις καρδιές των ανθρώπων που κατέκλυσαν το πάρκο της Ελπίδος. «Αυτές οι στιγμές χαράς ανήκουν κυρίως στους μικρούς μας φίλους, ανήκουν στα παιδιά στα οποία έχουμε υποχρέωση και ιερό καθήκον να προσφέρουμε χαρά και χαμόγελο», τόνισε στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, στέλνοντας μήνυμα ειρήνης και ευτυχίας για όλα τα παιδιά του κόσμου.

Φώτα και χαμόγελα παντού…

Η υποδοχή των Χριστουγέννων συνεχίζεται με εκδηλώσεις σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του δήμου, με τη σκυτάλη να παίρνει απόψε στις 6.30 η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου στη Δ.Ε. Πεύκων (σιντριβάνι, Παπανικολάου με Ειρήνης). Συμμετέχουν η Φιλαρμονική της Δ.Ε. Νεάπολης και η Παιδική Χορωδία του ΚΔΑΠ της Δ.Ε. Πεύκων.

Αύριο ακολουθεί η φωταγώγηση του Δένδρου της Αγάπης στην πλατεία Ειρήνης (Ρολόι) στη Δ.Ε. Νεάπολης, στις 8 το βράδυ.

Οι φωταγωγήσεις των χριστουγεννιάτικων δένδρων θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στην πλατεία Ειρήνης (Αθ.Διάκου και Ειρήνης) στη Δ.Ε. Αγίου Παύλου, στις 7 το απόγευμα.
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign