You Are Here: Home - 1 , ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Μαθητές τα... έψαλαν στον Μπουτάρη

ΧΟΡΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΑ… ΕΨΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Τα κάλαντα στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη έψαλαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων, η Μπάντα του Γ’ Σώματος Στρατού και οι χορωδίες του Ειδικού Ψυχαγωγικού Κέντρου του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Σωματείου Αγωγής ΑΜΕΑ, η βυζαντινή χορωδία «Ηδύμελον» και οι μαθητές του 30ου Δημοτικού Σχολείου, του 55ου Δημοτικού Σχολείου (Συγγρού), καθώς και μαθητές από το Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης.
Στο γραφείο Δημάρχου, επίσης, όπου λίγο νωρίτερα τους υποδέχθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Θωμάς Ψαράς, έπαιξαν τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες η Φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης και η Μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας.
Στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτη Αβραμόπουλο, έψαλαν τα κάλαντα οι χορωδίες του Συλλόγου Προκοπαίων Μακεδονίας-Θράκης «Ο Όσιος Ιωάννης ο Ρώσος», του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Φωνή των Μακεδόνων», του 3ου ΚΑΠΗ Δήμου Θεσσαλονίκης (Άνω Πόλη), του 4ου ΚΑΠΗ Δήμου Θεσσαλονίκης, ο Σύλλογος «Λεχριτών» και η βυζαντινή χορωδία «Ηδύμελον».
Από το γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, πέρασαν επίσης και αντάλλαξαν ευχές με τον Παναγιώτη Αβραμόπουλο, τα μέλη της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Νομού Θεσσαλονίκης.

Φωτογραφίες από τις χορωδίες που έψαλαν τα κάλαντα στον Δήμαρχο και στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

(κάντε κλικ) photos


thessnews.gr - Designed by SimplexDesign