You Are Here: Home - 1 , ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - Διεθνές φεστιβάλ breakdance το Σάββατο στον Μύλο

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ BREAKDANCE -BATTLE OF THE BEST ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟN ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ

Οι καλύτερες ομάδες breakdance από τα Βαλκάνια δίνουν ραντεβού το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στις 15.30, στον πολυχώρο του Μύλου, στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να διαγωνιστούν στο Διεθνές Φεστιβάλ Breakdance με την επωνυμία Battle Of The Best.
Πρόκειται για μια ξεχωριστή και μοναδική γιορτή που φιλοξενείται στην πόλη μας , με τη συμπαράσταση του Δήμου Θεσσαλονίκης, στην οποία παίρνουν μέρος νέοι και νέες από την Ελλάδα, την Κύπρο, τα Σκόπια, τη Βουλγαρία, τη Σερβία, το Μαυροβούνιο, τη Ρουμανία και την Τουρκία.
Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να εκφραστούν οι νέοι με τη δύναμη, το ρυθμό και την ένταση του συγκεκριμένου είδους χορού αλλά και οι θεατές να απολαύσουν ένα πρωτότυπο όσο και θεαματικό φεστιβάλ που γίνεται, από το 2005,
μόνο στη Θεσσαλονίκη. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό ξεπερνούν, μαζί με τους επισκέπτες, τους 1000 κάθε χρόνο.
Εκτός από το διαγωνισμό( του οποίου η δομή στηρίζεται στην παράλληλη παρουσία και των τεσσάρων στοιχείων του hip-hop στον ίδιο χώρο, δηλαδή mcing, bboying,djing,graffiti) το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει hip-hop συναυλίες, με guest ονόματα από το εξωτερικό, σεμινάρια χορού, διάφορα side events καθώς και την προώθηση μηνυμάτων όπως «Όχι Στα Ναρκωτικά-Ναι στον Αθλητισμό», «Όχι στις Φυλετικές και Κοινωνικές Διακρίσεις».
Οι επισκέπτες , θα έχουν τη δυνατότητα,-στο πλαίσιο πάντα της ειρηνικής συνύπαρξης, της συνεργασίας και της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των λαών ,που αποτελούν τα θεμέλια και τη φιλοσοφία του Battle Of the Best- να μάθουν την ιστορία και την εξέλιξη του χορού, να γνωρίσουν νέους από τις χώρες των Βαλκανίων, να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες καθώς και να ξεκινήσουν τα πρώτα τους μαθήματα!
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign