You Are Here: Home - 1 , ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Η μεγάλη ευχετήρια κάρτα του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου της ΔΕΘ πάει... Guiness!

Πόλο έλξης αποτελεί το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο στην Έκθεση, όπου συνεχίζεται η καταγραφή ευχών στη μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη κάρτα, με την οποία στόχος είναι να σπάσει το σχετικό ρεκόρ σε διεθνές επίπεδο.

Το ρεκόρ Guinness είναι 1.100 υπογραφές σε μία κάρτα και ο στόχος του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου είναι οι 1.500 υπογραφές στην ενιαία και μονοκόμματη κάρτα, εμβαδού 10 τμ., όπου ο κάθε επισκέπτης μπορεί να γράψει την ευχή του και το όνομα του.
Ήδη εκτιμάται πως έχει ξεπεραστεί η συγκέντρωση των 1.100 υπογραφών και συνεχίζεται αμείωτος ο ρυθμός προσέλευσης επισκεπτών, οι οποίοι υπογράφουν.

Όταν ολοκληρωθεί η λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου, η κάρτα με έναν ανάλογο τεράστιο φάκελο θα αποσταλεί στον οργανισμό GuinnessWorldRecords για να πιστοποιήσει το ρεκόρ.

Παράλληλα εμπλουτίζεται το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου στην Έκθεση, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με συναυλίες, δημιουργικά εργαστήρια, θεατρικές παραστάσεις κ.α..

Συνολικά εξήντα μουσικο-χορευτικές εκδηλώσεις, είκοσι δημιουργικά εργαστήρια-διαδραστικά παιχνίδια και δεκαπέντε θεατρικές παραστάσεις-θεάματα, απαρτίζουν το «μπουκέτο» του φετινού Χριστουγεννιάτικου Πάρκου. Όλες οι δράσεις του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου στην Έκθεση είναι χωρίς χρέωση, µε το εισιτήριο εισόδου (3€ ανά άτοµο / 2€ ανά παιδί έως 12 ετών / 2,5€ το οµαδικό), εκτός από το Fun Park και τo Παγοδρόµιo.

Ακόμη, στο πλαίσιο της ανταποδοτικότητας του εισιτηρίου εισόδου στο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο, προβλέπεται συνεργασία με το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ, αλλά και με το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

Έτσι με την προσκόμιση του εισιτηρίου γενικής εισόδου του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου, υφίσταται 20% έκπτωση στα εισιτήρια ενηλίκων στο ΝΟΗΣΙΣ έως τις 12.2.2012. Αντίστοιχα με το εισιτήριο εισόδου του ΝΟΗΣΙΣ στο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο το εισιτήριο των 3 Ευρώ χρεώνεται 2,5 Ευρώ (ατομικό), ενώ το εισιτήριο των 2,5 Ευρώ χρεώνεται 2 Ευρώ (ομαδικό).

Επιπλέον, με το εισιτήριο εισόδου στο Πάρκο, το εισιτήριο εισόδου στο Μακεδονικό Μουσείο χρεώνεται στη συμβολική τιμή του ενός Ευρώ.
Το ωράριο λειτουργίας του είναι από τις 17:00-22:00 τις καθημερινές και από τις 10:00-22:00 τα Σαββατοκύριακα. Ωστόσο από τις 23/12 έως και τις 8/1 το ωράριο λειτουργίας θα είναι συνεχές, δηλαδή όλες τις ημέρες από τις 10:00-22:00.

Αναλυτική ενημέρωση για το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο είναι διαθέσιμη στο www.xmascitythess.gr (facebookxmascitythessaloniki), ενώ τηλεφωνικά πληροφορίες στο 2310-291213 & 2310-291572.

Να σημειωθεί ότι Tο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο στην Έκθεση αποτελεί τον έναν από τους δύο άξονες του project «Θεσσαλονίκη, πόλη των Χριστουγέννων», ο δεύτερος εκ των οποίων είναι η Χριστουγεννιάτικη Πλατεία Αριστοτέλους.
thessnews.gr - Designed by SimplexDesign