You Are Here: Home - 1 , ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Αντιπροσωπεία εκπαιδευτικών φορέων από το Μαυροβούνιο στο ΑΠΘ

Αντιπροσωπεία εκπαιδευτικών φορέων από το Μαυροβούνιο θα επισκεφθεί το Α.Π.Θ., με στόχο την ανταλλαγή εμπειριών σχετικά με τις ακολουθούμενες πρακτικές για την ομαλή ένταξη των φοιτητών και φοιτητριών με αναπηρίες στην πανεπιστημιακή κοινότητα, τη διευκόλυνση της πρόσβασής τους στη γνώση, τους πανεπιστημιακούς χώρους και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες, την ικανοποίηση τυχόν ιδιαίτερων αναγκών τους σε συμβουλευτική, καθοδήγηση, εκπαίδευση και ψυχολογική υποστήριξη.

Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 10.30, στην Αίθουσα Επισήμων, στο ισόγειο του Κτιρίου Διοίκησης «Κ. Καραθεοδωρή» όπου η αντιπροσωπεία θα συναντηθεί με την Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Α.Π.Θ.

Η δράση συντονίζεται από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Support and Inclusion of students with disabilities at higher education institutions in Montenegro».

Οι εκπαιδευτικοί φορείς που θα συμμετάσχουν είναι: 1) University of Donja Gorica, 2) University Mediterranean, 3) Institute for Education and Rehabilitation of persons with hearing and speech, disorders Kotor, 4) Association of youth with disabilities of Montenegro.


thessnews.gr - Designed by SimplexDesign